Connect with us

Scandal între Iulia Albu și Cătălin Botezatu: „Nu am fost niciodată prieteni”! TOTUL a pornit de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Vedete

Scandal între Iulia Albu și Cătălin Botezatu: „Nu am fost niciodată prieteni”! TOTUL a pornit de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Trecerea în neființă a designerului Răzvan Ciobanu a adus multă suferință în sufletele celor dragi lui, dar și motiv de scandal între Iulia Albu și Cătălin Botezatu. TOTUL a pornit de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu!

După înmormântarea celebrului creator de modă au apărut diferite ”înțepături” între cei prezenți la funerarii. Viața designerului a fost una controversată, precum i-a fost și trecerea în neființă, dar și înmormântarea. Iulia Albu, una dintre prietenele creatorului de modă, și-a făcut apariția la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, dar nu s-a remarcat acolo doar prin ținută, ci și printr-o declarație incisivă.

„Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, rămâne un mare designer al României. L-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit. Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu. Am simtit să ţin un discurs pentru că Răzvan merita asta şi pentru că astăzi (2 mai 2019 – n.r.) a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde”, a spus Iulia Albu.

În urma declarației făcute de Iulia Albu chiar lângă coșciugul lui Răzvan Ciobanu, imediat după discursul Ilincăi Vandici, la rugămintea mamei îndoliate a creatorului, Cătălin Botezatu, a venit, la rândul său, cu o replică. „Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu! Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas! După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic. A început să spună că ”unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut! Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă. Dar asta e… fiecare în lumea asta poate să zică și să facă orice! Mai bine am fi mai concilianți și mai drepți”, a declarat Botezatu, într-un live pe wowbiz.ro.

Acum, după declarația făcută de Cătălin Botezatu, Iulia Albu a reacționat. „Fiind rugată de mama lui am ţinut un discurs. Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de mult timp şi nu am fost niciodată prieteni. Ultima dată când l-am văzut era într-un supermarket, de fapt, nu l-am văzut pe el, ci nişte chiloţi făcuţi de el. Nu m-am gândit să-l sun. Eu nu am nominalizat pe nimeni în discursul meu. Ce ai vrea ca Iulia Albu să nu fie Iulia Albu? M-am referit la anumite persoane care erau acolo. Crezi că ei sunt mai puţin vinovaţi decât cei care i-au dat prima dată substanţe? Eu am spus ce am avut de spus, cine înţelege, înţelege”, a spus Iulia Albu la o emisiune de televiziune.

Vă reamintim că, Răzvan Ciobanu a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!