Connect with us

HeyNews.ro

Scandal URIAȘ în familia Denisei Răducu! Adelina, sora regretatei artiste, și-a dat în judecată vărul și unchiul! Care este MOTIVUL

Vuieşte presa

Scandal URIAȘ în familia Denisei Răducu! Adelina, sora regretatei artiste, și-a dat în judecată vărul și unchiul! Care este MOTIVUL

Nici la 2 ani de la moartea prematură a Denisei Răducu, lucrurile nu s-au liniștit în familia regretatei cântărețe de muzică de petrecere. Adelina, sora artistei, a început lupta pentru ”moștenirea artistică” a interpretei care a murit în 2017.

Scandal imens in familia Denisei Raducu. Potrivit wowbiz.ro, Adelina, sora regretatei artiste, l-a acționat în instanță pe Liviu Dovleac (impresarul Denisei și propriul văr), pe ”vraciul Denisei” dar și pe toți șefii caselor de discuri care dețin drepturile pieselor interpretate de cântăreața care a decedat în 2017. Practic, este vorba despre toate casele de producție care au legătură cu stilul muzical al Denisei și de drepturile de autor a peste 400 de melodii interpretate de aceasta care produc în continuare zeci de mii de euro pe an din difuzări și vizualizări pe Youtube.

Mai mult decât atât, Adelina susține că drepturile ar trebui să revină familiei în calitate de moștenitor legal, în vreme ce casele de discuri vin cu contracte semnate și parafate pe vremea când Denisa Răducu trăia. În scandal apare și Florin Pește, unchiul Denisei (și implicit al Adelinei), omul care a descoperit-o pe Denisa și la care aceasta a înregistrat primele piese, mai precizează sursa citată.

Denisa și Liviu Dovleac (impresarul Denisei și propriul văr)

”Din 2003 până în 2006 am avut o casă de producție, Hit Studio, care deținea drepturile pentru 356 melodii cu mulți soliști printre care și 16 melodii cu Denisa. (…) În 2013 am decis să renunț la muzică și cu această ocazie să cesionez toate drepturile către o altă casă de producție. Denisa și impresarul ei, Liviu, știau de tranzacție și nu au avut nimic de obiectat pentru că știau cum stau lucrurile și cine deține drepturile pentru acele piese. Acum, după tragicul eveniment, Adelina, influențată de soțul ei, Malus, care vrea și el un salariu pe lună (destul de consistent, în jur de 2.500 dolari pe lună) o trimite pe Adelina la diferite emisiuni (pe fond emoțional) să spună că ei nu pot să încarce melodii pe canalul Denisei. FALS. Pot să încarce dar nu pot monetiza sau mai clar nu pot să încaseze bani. De ce? Pentru că Denisa deține doar drepturi de interpretare, nu drepturi de autor”, a explicat Florin Pește.

Recent, și tatăl artistei, Emilian Răducu a vorbit despre procesul purtat cu unchiul Denisei, Florin Peşte, pe drepturile de autor ale solistei,  Emilian căutându-şi dreptatea în instanţă: “Procesul o să meargă în continuare, avocatul adună acum probele necesare. Nu cedez pentru nimic în lume! Pe mine nu mă interesează banii munciţi de fiica mea, ci vreau să se facă dreptate şi atât. Nu o să accept niciodată să se folosească nimeni de munca ei”.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, luni de zile, a luptat cu această cumplită boală, medicii chinuindu-se în zadar să-i salveze viaţa. Pe lângă tratamentele medicale, solista mai încercase şi tratamente complementare, naturiste.  Denisa Răducu a  plecat să le cânte îngerilor pe 23 iulie 2017, în apartamentul ei din Bucureşti, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei. Avea doar 27 de ani. Vedeta îşi doarme somnul de veci în cimitirul din Ştefăneşti, mormântul ei fiind acoperit cu jucării de pluş.

Denisa și Florin Pește

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vuieşte presa

To Top
error: Contentul este protejat!