Connect with us

Scandalul dintre Clejani şi Codin Maticiuc continuă! Viorica îl ameninţă: “Este primul om pe care îl bat“

Vedete

Scandalul dintre Clejani şi Codin Maticiuc continuă! Viorica îl ameninţă: “Este primul om pe care îl bat“

Viorica de la Clejani a luat foc la propriu după ce Codin Maticiuc a spus despre Margherita că este urâtă, chiar mai urâtă decât înaintea operaţiilor estetice. Acum, la aproape doua saptamani de la declansarea scandalului, Clejanii i-au făcut o dedicaţie lui Codin Maticiuc, în direct.

După ce toată lumea a crezut că lucrurile s-au liniştit şi că familia Clejanilor a făcut pace cu Codin Maticiuc, a repornit scandalul! „Dacă Viorica vrea să-mi facă mie o strofă care-mi place… Era un cântec frumos, care mie îmi plăce în copilărie şi-l cânta şi Ion Dolănescu”, i-a spus Ioniţă soţiei sale, înainte ca Viorica să înceapă cântarea.

„Ai grijă, măi Codine, să nu cadă un pom pe tine”, a spus artista la tv. „Familia este mai presus de orice. E normal ca noi să ne apăram copiii atunci când sunt atacaţi. Vorbeşti de ei, te iei de noi. A fost un mesaj ca să se înţeleagă poziţia noastră”, a continuat Ioniţă de la Clejani.

Viorica de la Clejani a explicat apoi scandalul care a izbucnit de la afirmaţia lui Codin Maticiuc. „Am cântat duminică la o petrecere şi l-a ferit Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, l-a apărat. I-am spus că este un dop, un gras mic cu un penis mic. Dacă-l prind eu îl bat. Este primul om pe care-l bat. Ai scăpat duminică, că eu nu te-am văzut. Toată lumea mi-a spus că eşti acolo, dar eu nu te-am recunoscut. Toată lumea se uita la mine, pe tine cine să te vadă?”, a spus Viorica de la Clejani în platoul emisiunii „Răi Da Buni”.

Codin Maticiuc a pornit un scandal uriaș pe Instagram, iar motivul principal a fost critica pe care i-a adus-o Codin Margheritei de la Clejani. Cearta dintre cei doi s-a dezvoltat imediat în mediul online și în tv, iar Viorica își apără fiica cu orice preț, ba chiar i-a adus câteva injurii lui Codin. Codin Maticiuc a văzut-o pe Margherita de la Clejani la televizor într-o ipostază care nu i-a plăcut foarte mult și a publicat o imagine cu ea pe rețelele de socializare, atribuindu-i cuvinte de dezapreciere.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!