Connect with us

HeyNews.ro

Schimbări radicale la Kanal D din cauza coronavirusului! Ce se întâmplă cu emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities

Ştiri

Schimbări radicale la Kanal D din cauza coronavirusului! Ce se întâmplă cu emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities

Pe fondul situației generate de epidemia COVID-19, din dorința protejării angajaților și familiilor acestora, a colaboratorilor și invitaților din emisiuni, precum și din nevoia respectării recomandărilor autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D restrânge anumite activități ale postului, fără a afecta fluxul difuzărilor în grila Kanal D.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată, începând de săptămâna aceasta, în fiecare miercuri, de la ora 22:00, urmând ca în fiecare joi, de la 22:00, telespectatorii să poată urmări filme românești apreciate de publicul larg, și în fiecare vineri, de la aceeași oră, să revadă show-ul “Vulturii de noapte”.

Posibile modificări în grila Kanal D vor fi comunicate, ca și pana acum, prin canalele oficiale ale postului TV și prin materiale trimise presei. Toate departamentele Kanal D sunt funcționale, o serie de echipe lucrând de acasă, în contextul în care tehnologia permite acest lucru, anunță șefii postului.

Știrile Kanal D vor continua sa ofere telespectatorilor, zi de zi, în jurnalele de la 12:00 și de la 19:00, în timpul săptămânii, și de la 12:00 si 18:00, în weekend, informații obiective, din surse credibile.

Bunele practici, pe fondul epidemiei, sunt respectate cu strictețe de echipa Kanal D, pornind de la etica jurnalistica și pana la normele de igiena stricta și la distanta sociala, atât de necesare în aceste momente.

„Traversam un context în care este nevoie, în toate aspectele activităților noastre, de informare corecta, echilibru și umanitate. Prin acțiuni responsabile și respectând recomandările autorităților, vom trece cu bine peste aceasta perioada dificila. Vom spriji, prin informații la zi, din surse oficiale, fără exagerări, toate eforturile care se fac deja pentru depășirea acestei situații sensibile”, a declarat Ugur Yesil, CEO Kanal D.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Panică în Turcia din cauza coronavirului! Ce se întâmplă cu concurentele de la ”Puterea dragostei” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ştiri

To Top
error: Contentul este protejat!