Connect with us

Senzația momentului! Carmen de la Sălciua blochează netul cu noua piesă! Cea mai iubită artistă din România a ajuns numărul 1 pe Youtube în DOAR 12 ore!

Vedete

Senzația momentului! Carmen de la Sălciua blochează netul cu noua piesă! Cea mai iubită artistă din România a ajuns numărul 1 pe Youtube în DOAR 12 ore!

În doar 12 de ore de la lansarea noii sale piese “Părăsește-mă te rog”, Carmen de la Sălciua a devenit numărul 1 pe Youtube! Piesa a acumulat până în prezent peste jumătate de milion de vizualizări în timp real. Este una din cele mai rapide ascensiuni de acest tip a unei piese din repertoriul artistei!

Carmen de la Sălciua, revelatia muzicii populare si de petrecere, are motive de bucurie! Cifre impresionante pentru noua ei piesa „Părăsește-mă te rog” in nici doar 24 de ore de cand a fost lansata: peste 640 de mii de vizualizari pe Youtube in doar 21 de ore, a intrat in YouTube Trending Romania in mai putin de 4 ore de la lansare, si a ajuns pe primul loc in doar 12 ore de la lansare. Si performantele piesei nu se opresc aici. Carmen de la Sălciua a intrat in YouTube Trending in Franta, Germania, sau Italia. Mai mult decat atat, artista se afla in Trending si cu piesa „Floare cu parfum de dor”, care se afla pe locul 11! WOW!

Carmen de la Sălciua „lovește” din nou! Cea mai noua piesa lansata de artista este o colaborare neașteptată cu Șușanu, unul dintre cei mai talentați artiști din muzica de petrecere.

„În 12 ore de la lansare LOCUL 1! Mulțumesc viață pentru tot! Nu pot să îmi găsesc cuvintele și să vă descriu ce poate simți un om când își vede munca atât de apreciată, de atâția oameni! Asta rezultă dintr-un vis! Munca, rezultate, satisfacții și cum e o vorbă: “Fără muncă și sudoare nu ai cum s-ajungi om mare“❤️ Vă mulțumesc!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Facebook.

La 30 de ani, Carmen de la Sălciua a devenit, după mulți ani de muncă, una dintre cele mai de succes cântărețe ale momentului din muzica populară și de petrecere, dacă aruncăm o privire în topul celor mai populare încărcări româneşti de pe Youtube, unde artista face ravagii cu fiecare piesă pe care o lansează.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!