Connect with us

Și-a oficializat noua relație, iar acum a explodat bomba: “Este primul meu copil“! Carmen de la Sălciua a făcut anunțul mult așteptat

Vedete

Și-a oficializat noua relație, iar acum a explodat bomba: “Este primul meu copil“! Carmen de la Sălciua a făcut anunțul mult așteptat

După ce a devenit oficial femeie liberă și a lăsat trecutul în spate, Carmen de la Sălciua este pregătită să trăiască fericită pentru totdeauna, alături de iubitul ei, Cosmin Isailă. De curând, chiar în ziua de Paște, artista și-a asumat relația cu iubitul ei. Acum, îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere a făcut anunțul mult așteptat de admiratorii ei!

Citește și: Carmen de la Sălciua le dă sfaturi de viață fanilor de pe Instagram! ”Regina Youtube-ului” vrea să facă facultatea de psihologie: ”E un lucru atât de frumos să poți fi alături de oameni”

În prezent este una dintre cele mai vizualizate artiste de pe Youtube, fiind considerată „Regina Youtube-ului”, și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimente. A cucerit publicul datorită câtorva ingredinte de bază: voce, muncă, profesionalism și modestie. Toate acestea au ajuns la public și n-au fost trecute, deloc, cu vederea de către oameni. Căci cine este mai important decât mulțimea? Acum, Carmen de la Sălciua se bucură de un succes bine meritat, iar pentru a celebra succesul cântăreața le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții: a lansat primul album din carieră, intitulat „Îndrăgostit”!

“Pentru un artist muzica este sufletul lui, iar sufletul meu este pus în fiecare dintre piesele pe care le-am scris și le-am lansat până acum. Sunt foarte fericită să vă anunț că am lansat primul meu album. „Îndrăgostit” este rodul muncii din ultimii ani, conține piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei. Este primul meu “copil“! Acesta este doar începutul… și vă promit multe surprize la fel de frumoase! Mulțumesc Nek pentru realizarea acestui album. Vă mulțumesc pentru toată susținerea și iubirea voastră necondiționată! Albumul îl puteți găsi în toate magazinele de specialitate din țară!“, a scris artista pe un site de socializare.

Drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor pentru Carmen de la Sălciua, iar cei care au încurajat-o să-și urmeze visul au fost foarte puţini. Astăzi, însă, a reuşit să ajungă unde şi-a dorit şi să fie una dintre cele mai iubite artiste din muzica de petrecere! Născută într-o familie modestă, Carmen de la Sălciua, pe numele ei real Carmen Racolța, a muncit din greu pentru a-și construi cariera. Albumul „Îndrăgostit” conține 12 dintre cele mai frumoase piese lansate de Carmen, iar majoritatea dintre ele au ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube: „Dansez prin ploi”, „Curge prin vene iubirea ta”, „De ce trăim o iubire interzisă?”, „Îndrăgostit” și „Părăsește-mă te rog” feat. Șușanu. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată “Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun. La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent peste 46 de milioane de vizualizări.

Citește și: Dovada iubirii! Carmen de la Sălciua, în tandrețuri cu noul iubit! Imaginea pe care mulţi aşteptau să o vadă: ”Bravo, trăiți-vă iubirea și nu țineți cont de nimeni!”

“Se spune că vine un moment în care viața îți dă înapoi tot ce ai dăruit! Bine faci, bine primești, rău faci, rău primești! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate! În primul rând pentru tăria și înțelepciunea de a nu mă opri la fiecare vorbă, la fiecare “piatră“ menită să mă desființeze! Acum după ani întregi de drumuri, evenimente, melodii, studio, înregistrări, filmări etc. … vă aduc spre ascultare primul meu CD lansat pe piața muzicală. CD-ul conține 12 melodii care au intrat în sufletele voastre și cu majoritatea dintre ele am fost privilegiată de a fi Locul 1 în Tendințele Youtube-ului! Vă mulțumesc vouă că mă ascultați și mă iubiți. Mulțumesc Florin Nek, celui mai tare producător pentru mine, și nu doar un producător de succes ci și un om cu un caracter de aur. Un om care s-a implicat în ascensiunea mea muzicală și cu siguranță în ascensiunea multor artiști de succes din România! Love you!”, a mai adăugat Carmen de la Sălciua.

19.218.954 de vizionări:

6.035.899 de vizionări:

46.592.989 de vizionări:

11.341.461 de vizionări:

19.637.454 de vizionări:

12.807.392 de vizionări:

2.443.111 vizionări:

21.722.667 de vizionări:

16.013.355 de vizionări:

6.086.146 de vizionări:

3.423.446 de vizionări:

2.566.308 vizionări:

Care-i piesa ta preferată de pe albumul „Îndrăgostit”?

Citește și: FOTO. Carmen de la Sălciua a postat prima fotografie oficială cu iubitul ei. Ce frumoși sunt împreună

Citește și: Bombă la ”Puterea dragostei”! O concurentă, aventură cu Culiță Sterp în timpul mariajului cu Carmen de la Sălciua? ”Ne-am sărutat de câteva ori!” Dezvăluiri incendiare

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

3 Comentarii

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!