Connect with us

Simina de la ”Puterea Dragostei”, grav bolnavă sau însărcinată? Ce verdict au dat medicii: „Este grav!”

Vedete

Simina de la ”Puterea Dragostei”, grav bolnavă sau însărcinată? Ce verdict au dat medicii: „Este grav!”

Simina de la „Puterea dragostei” a vorbit recent despre probleme de sănătate pe care le are. Concurenta a ajuns la spital din cauza durerilor de rinichi, potrivit declarațiilor ei, însă unii susțin că ar fi însărcinată. Care este adevarul?

Concurenta susține că are probleme grave de sănătate. Mai mult decât atât, Alex Zănoagă a declarat că iubita lui are nevoie de un transplant, dar medicii de la clinica medicală din Istanbul au declarat că problemele de sănătate ale Siminei nu sunt deloc atât de grave așa cum a susținut ea în emisiunea de la Kanal D.

„Am fost la spital că mă doare rinichiul drept și mi-a spus că nu am nimic. Am vorbit cu cineva și mi-a spus că îl doare tot așa. La control mi-a spus că nu am nimic, dar eu nu am putut să dorm de durere”, a spus Simina după vizita ei la doctor.

Andreea Mantea i-a spus Siminei că Alex Zănoagă a declarat în emisiune că ea are nevoie de un transplant. „Nu trebuia să zici…”, i-a spus Simina iubitului ei. „Este grav de doi ani. Înainte să vin aici a fost frig și am fost la munte și iar mi-a fost rău și am avut crize cu rinichii. Am mers la medic și a spus că sunt mai bine și că ar trebui să mă duc să încerce mai multe antibiotice ca să vadă la ce este sensibilă infecția respectivă. Nu m-am dus că îmi era frica și apoi, pe 14 ianuarie, am fost în Istanbul”, a spus Simina de la Puterea Dragostei.

Andreea Mantea crede că Simina de la Puterea Dragostei exagerează în legătură cu problemele ei de sănătate pentru a părăsi emisiunea. Mai mult, fanii de pe grupurile dedicate emisiunii cred că defapt Simina este însărcinată. „Important este ca tu să îți iei tratamentul pentru că ai o simplă infecție urinară! Nu folosi asta ca un motiv sau un șantaj”, a spus prezentatoarea.

„Nu e un șantaj pentru că pot să plec”, a spus Simina. „Eu îți spun, nu ai nimic. Ai o simplă infecție urinară, nu ai nimic”, a insistat Andreea Mantea.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!