Connect with us

HeyNews.ro

Simona Gherghe a dat lovitura! Anunțul făcut de șefii de la Antena 1

Vedete

Simona Gherghe a dat lovitura! Anunțul făcut de șefii de la Antena 1

Zi încărcată de emoţii ieri în casa Mireasa, atât pentru prezentatoarea reality show-ului, Simona Gherghe, care a revenit pe micile ecrane după un an şi jumătate de pauză, cât şi pentru concurenţii care au pornit la drum cu gândul să-şi găsească jumătatea.

Nici pentru viitoarele soacre mari ziua n-a fost prea uşoară, acestea promiţând că vreme de câteva luni nu le vor scăpa din ochi pe posibilele nurori. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură prezentarea concurenţilor, dar şi schimbările radicale pe care Simona le-a anunţat în cel de-al doilea sezon Mireasa. Premiera emisiunii, difuzată ieri în intervalul 13:38 – 15:59, la Antena 1 s-a impus ca lider detașat de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, premiera Mireasa s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 1.8 puncte de rating și 14.4% cotă de piață, în timp ce Pro TV ocupa poziţia secundã, cu o medie de 1.5 puncte de rating şi 12.1% cotă de piaţă. Lider absolut de audienţã şi la nivelul publicului din mediul urban, Mireasa a înregistrat o audiență medie de 2.4 puncte de rating și 13.2% cotă de piață, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV cu 1.8 puncte de rating şi 10% cotã de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii populaţii a țării, Antena 1, cu Mireasa, ocupând prima poziţie în topul audientelor, cu un rating mediu de 2.8 procente şi 14.2% cota de piaţã, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de Kanal D cu 2.3 puncte de rating şi 11.9% cotă de piaţã. În minutul de aur, înregistrat ieri la 15:58, aproape 700.000 de telespectatori la nivel naţional urmăreau reality show-ul matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

”Bun găsit, dragii mei. Mă bucur că am revenit, mi-era dor de atmosfera platoului, mi-era dor de telespectatorii Antenei 1! De acum o să ne vedem în fiecare zi, de luni până sâmbătă. O să fie cu iubire.”, le-a mărturisit prezentatoarea emisiunii Mireasa telespectatorilor, încă din primele minute ale programului. Pe lângă prezentarea concurenţilor, a spaţiilor în care vor locui, dar şi a regulilor pe care le vor avea de respectat vreme de săptămâni bune de acum încolo, Simona a făcut ieri şi marele anunţ care i-a luat prin surprindere pe concurenţi: “V-aţi dat seama. Noutatea acestui sezon este că veţi sta în case diferite!”, le-a spus aceasta băieţilor, completând cu faptul că fetele vor locui alături de mamele băieţilor.

Ce spunea Simona Gherghe după ce a fost anunțată prezentatoare a emisiunii ”Mireasa”

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune”, a mai declarat aceasta.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 si sâmbăta de la ora 13:30, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Simona Gherghe va aduce în centrul atenției povești de dragoste, momente mai mult sau mai puţin tensionate și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!