Connect with us

Simona Gherghe a dezvăluit care este, de fapt, motivul pentru care a plecat de la Acces Direct: „Emoțional, m-a consumat foarte tare”

Vedete

Simona Gherghe a dezvăluit care este, de fapt, motivul pentru care a plecat de la Acces Direct: „Emoțional, m-a consumat foarte tare”

Simona Gherghe a dezvăluit care este, de fapt, motivul principal pentru care s-a retras de la cârma emisiunii „Acces Direct”.

Mamă a doi copii, Simona Gherghe a decis să renunţe la proiectul “Acces Direct”, după concediul pe care şi l-a luat pentru naşterea fiului său, Vlad Ioan. La cârma emisiunii, în calitate de gazdă, a revenit Mirela Vaida, cea care i-a luat locul definitiv.

„Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a declarat Simona Gherghe pentru VIVA.

FOTO viva.ro

De asemenea, s-a vehiculat și faptul că Simona Gherghe ar fi renunțat să modereze emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, pentru că ar fi acceptat o altă ofertă, de la o altă televiziune. ”În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a recunoscut vedeta.

Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după prima ediţie “Acces Direct”

Imediat după debutul noului sezon, Simona Gherghe a avut un mesaj pentru noua prezentatoare, dar şi pentru colegii său din echipa emisiunii, pe care l-a postat pe contul său de Facebook. ”Dragă Mirela, dragii mei colegi, să aveţi un sezon excelent! Vă ţin pumnii! Baftă!!! ❤️ ”, i-a transmis Simona Gherghe, Mirelei Vaida, prin intermediul retelei de socializare.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!