Connect with us

Simona Gherghe a născut şi a postat prima fotografie cu bebeluşul: ”Îți mulțumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregești!”

Vedete

Simona Gherghe a născut şi a postat prima fotografie cu bebeluşul: ”Îți mulțumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregești!”

Prezentatoarea TV Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a născut în aseară, 9 mai, un băiețel perfect sănătos, și a oferit deja primele declarații de după sarcină.

Vedeta a postat în mediul online o fotografie în care apare alături soțul ei și de băiețelul lor, căreia i-au pus numele Vlad Ioan, şi a scris următorul mesaj: „Tot îmi caut cuvintele potrivite, care să descrie întâlnirea cu tine. Magie? Minune? Parcă-i prea puțin… Dragul nostru Vlad Ioan, ți-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum și a ta. Ai țipat hotărât și ai luat prima nota de 10 din viața ta! Mami, tati și Ana te iubesc și îți mulțumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregești! Asta e fericirea ❤️.”

Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară joi, pe 9 mai, atunci când a venit pe lume Vlad Ioan. Ea şi soţul ei mai au o fetiţă, pe Ana Georgia. Bebelușul vedetei a primit nota 10 la naștere.

Simona Gherghe dezvăluia înainte de a deveni mămică pentru a doua oară că nu s-a ocupat de cumpărături pentru băiețelul pe care urma să-l aducă pe lume. „O să râzi dar încă nu ne-am pregătit. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost decizia pachetului de celule stem. Pătuţul îl vom folosi pe cel al Anei. Hăinuţe încă nu am luat. Masa de înfăşat o avem tot de la Ana. Copilul va sta cu noi în cameră deoarece vreau să alăptez”, a explicat Simona Gherghe.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!