Connect with us

Situație complet neașteptată la „Asia Express”! O echipă a fost eliminată, încă de la începutul călătoriei în India

Ştiri

Situație complet neașteptată la „Asia Express”! O echipă a fost eliminată, încă de la începutul călătoriei în India

Moment complet neașteptat la „Asia Express”! Concurenții au ajuns în India și acesta a fost momentul în care o echipă a fost nevoită să părăsească aventura!

După accidentarea lui Cosmin Seleși, Șerban Copot este nevoit să abandoneze cursa Asia Express- Drumul Elefantului.

„Am vești proaste. Din păcate, nu toți concurenții vor putea vedea India. Am făcut tot ce am putut pentru ca partenerul tău, Cosmin Seleși, să rămână la Asia Express. Din păcate, el trebuie să plece acasă, motiv pentru care și drumul tău în concurs se oprește aici”, a anunțat Gina Pistol.

Supărat că trebuie să părăsească aventura, Șerban își ia la revedere de la restul colegilor și pleacă! ”Nu știu ce se întâmplă cu mine. Sunt total răvășit.”, a spus apoi Șerban Copoț. Însă, acest lucru a însemnat pentru el și întoarcerea la copii, de care îi era extrem de dor.

Deși erau într-o competiție cu echipa lor, ceilalți participanți de la „Asia Express” au mărturisit că regretă cele întâmplate cu echipa lui Cosmin Seleși și Șerban Copoț.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ştiri

To Top
error: Contentul este protejat!