Connect with us

HeyNews.ro

Șoc în showbiz! Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit, după o săptămână de când au devenit părinți: ”Sunt probleme între noi…”

Vedete

Șoc în showbiz! Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit, după o săptămână de când au devenit părinți: ”Sunt probleme între noi…”

Se cutremură lumea showbizului autohton, la doar o săptămână după ce a născut Roxana Prințesa Ardealului. Relația dintre ea și Florin Rusu a ajuns într-un impas, iar artistul a confirmat despărțirea și a dezvăluit motivul principal pentru care s-a ajuns aici!

Deși păreau fericiți, devenind în urmă cu 10 zile și părinții unui băiețel perfect sănătos, pe nume Dominic Rusian, cântăreața de muzică de petrecere și Florin Rusu s-au despărțit.

Încurcatele sunt căile și inexplicabile. Deși venirea pe lume a primului lor copil ar fi trebuit să-i unească, se pare că fericirea zâmbetului noului venit nu a fost îndeajuns, căci trecutul, poate, a venit la înaintare, iar dacă pe sfoară este un nod, el rămâne. Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu, fost concurent de la „Puterea dragostei”, au format un cuplu înainte ca el să intre în show și s-au împăcat după ieșirea lui din casa „Puterea dragostei” atunci când a aflat că artista este însărcinată, iar acum cei doi sunt, din nou, certați.

Admiratorii cuplului Roxana – Rusu erau convinși că povestea de iubire nu putea fi… distorsionată de nimic, mai ales după ce au devenit părinți. Dar iată că totul capătă o turnură care seamănă cu un viraj periculos, abordat la o viteză mult prea mare. Florin Rusu ne-a dat de înțeles că nimic nu mai este ca înainte și că povestea de iubire a devenit… trecut. Mai mult, artistul a mărturisit că Roxana și micuțul locuiesc la părinții artistei.

„Sunt probleme între mine și Roxana, ne-am tot certat în ultimele zile, este mai agitată în perioada asta, probabil o fi și de la depresia postnatala, habar nu am. Ea locuiește cu Dominic Rusian la părinții ei, în Deva. Eu stau mai mult la Oradea. În plus, sunt plecat mai mereu la evenimente, dar mă duc săptămânal la Deva să-l vad pe băiețel, orice secundă fără el simt un gol și un dor imens”, ne-a dezvăluit Florin Rusu.

Rusu vorbește despre viața de tată. Artistul susține că viața lui s-a schimbat de când a venit băiețelul lui pe lume.

„Prima întâlnire cu băiețelul meu a fost foarte emoționantă, mi-au dat lacrimile și nu știam cum să-l țin în brațe, dar a fost și va rămâne un sentiment unic pe care nu-l voi uita niciodată. Viața mea s-a schimbat radical de când a apărut Dominic Rusian, de la gândire până la stilul de viață, parcă am renăscut odată cu el. Îmi e foarte greu să stau departe de el, dar asta-i situația în prezent, dar fac tot posibilul și tot ceea ce îmi sta în putință să petrec cât mai mult timp alături de Dominic, e o iubire necondiționată și un sentiment unic în viață, cred eu!”, spune cântărețul de muzică de petrecere.

Pe plan muzical, Florin Rusu pregătește multe surprize și a luat o decizie radicală: „Pregătesc multe surpize alături de bunul meu prieten Alex Dande la studioul lui XDD, dar am luat o hotărâre ca o perioadă să nu mai colaborez cu nici un alt artist, deoarece eu cred că e mult mai bine să faci ceva singur și să scoți piese pe genul tău și ceea ce crezi tu că poți cânta și transmite oamenilor, că ești tu și ca artist când faci o melodie în primul rând trebuie să te regăsești tu și cu siguranță publicul se va regăsi și el în mesajul piesei. Îmi iubesc toți fani și sper să fie alături de mine ca și până acum”, ne-a mai declarat Rusu.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Roxana Prințesa Ardealului, prima reacție după ce s-a despărțit de Florin Rusu: ”Familia mea știe cum sunt...” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!