Connect with us

Solista Delia Barbu și-a făcut cel mai frumos cadou de Paște! „Am plâns de bucurie și încă nu realizez că este gata”

Vedete Populare

Solista Delia Barbu și-a făcut cel mai frumos cadou de Paște! „Am plâns de bucurie și încă nu realizez că este gata”

Interpreta de muzică populară Delia Barbu este cât se poate de fericită. Si nu neapărat că vine Pastele ci pentru că solista și-a îndeplinit un vis important: și-a lansat un nou album de 15 piese care se numește „Sunt mândruța din Istverna”.

Pentru acest material discografic solista a lucrat ceva timp împreună cu frații Advahov și cu interpreta Niculina Stoican, însă acum este fericită că a ieșit pe piață. „Am plâns de bucurie și încă nu realizez că este gata. Voi îmi dați zilnic energia de care am nevoie. Împreună creștem”, a scris solista pe pagina ei de facebook.

Tânăra artistă este în perioada de promovare și poate fi văzută pe la televiziuni promovând noul album. Încă un motiv de bucurie pentru solista este că în primele zile de când a apărut albumul acesta s-a vândut foarte bine, semn că fanii ei îi apreciază muzica și piesele folclorice.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!