Connect with us

HeyNews.ro

SONDAJ: Cine este favorita ta din noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”?

HOT!

SONDAJ: Cine este favorita ta din noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”?

Noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities” a debutat pe 22 ianuarie 2020, cu 9 concurente dornice să demonstreze că stilul este cuvântul care le definește. Cele 9 concurente sunt persoane deja cunoscute publicului din România. Cine este favorita ta din noul sezon și de ce? Votează-ți preferata în sondajul de mai jos!

Primele trei săptămâni a trecut și deja telespectatorii au început să își aleagă favorita, să decidă care este fata căreia îi va acorda votul. Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Gina Chirilă, Bianca Rus, Theo Rose, Raluca Tănase, Calina Dumitrescu și Oana Radu, sunt concurentele noului sezon. Cântăreața Oana Radu a intrat zilele trecute în cadrul show-ului, după ce în urmă cu o săptămână Maria Ilioiu a fost prima concurentă eliminată din cadrul show-ului de stil de la Kanal D.

Noul sezon a venit și cu elemente de noutate în ceea ce privește programul de difuzare al emisiuniilor, cât și în ceea ce privește votul pe care telespectatorii îl pot exercita pe parcursul competiției. Emisiunile zilnice vor fi de miercuri pana vineri de la ora 22:00, iar sâmbătă de la ora 23:00 are loc Gala Săptămânii.

Noi am pregătit pentru dumneavoastră un sondaj pentru a putea vedea cine este favorita dumneavoastră și pentru a vedea cum stau voturile după trei săptămâni de concurs.

Votează-ți preferata!

Cine este favorita ta din noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”?

 • Andreea Tonciu (32%, 229 Votes)
 • Theo Rose (30%, 220 Votes)
 • Gina Chirilă (13%, 95 Votes)
 • Oana Radu (6%, 46 Votes)
 • Calina Dumitrescu (5%, 35 Votes)
 • Bianca Giurcanu (4%, 29 Votes)
 • Deea Codrea (4%, 28 Votes)
 • Bianca Rus (3%, 21 Votes)
 • Raluca Tănase (3%, 19 Votes)

Total Voters: 641

Loading ... Loading ...

Sondajul se închide pe 15 Martie, ora 14:30. Votul reprezintă opinia cititorilor HeyNews.ro. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

2 Comentarii

2 Comments

 1. Pingback: Gina Chirilă a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce cunoscută cântăreață îi i-a locul - HeyNews.ro

 2. Pingback: Livian, revoltat după apariția imaginilor compromițătoare cu Bianca Comănici: ”Am avut șoc... E greșeala ei, nu e de scuzat” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!