Connect with us

HeyNews.ro

Sorin Bontea și Răzvan Fodor despre experiența „Asia Express”: „N-am crezut că suntem bipolari”

Ce vezi la TV

Sorin Bontea și Răzvan Fodor despre experiența „Asia Express”: „N-am crezut că suntem bipolari”

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt una din marile surprize ale sezonului 3 Asia Express, show ce va debuta la Antena 1 în primăvara anului viitor. Puțină lume s-a așteptat ca cei doi să plece într-o asemenea aventură, având în vedere că este cel mai greu reality-show făcut în România.

Au pășit pe Drumul Comorilor cu zâmbetul pe buze, cu o listă de dorințe pe care să le bifeze și … cu un nume atipic pentru echipa lor. „Noi suntem reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, reactoarele acelea care nu au mai fost folosite de prin 1992. Stând la povești cu Sorin înainte de plecare ne-am dat seama că numele ăsta ni se potrivește perfect”, a povestit Răzvan Fodor.

Chiar dacă aveau idee ce înseamnă Asia Express, competiția le-a depășit așteptările. „În prima zi am simțit că m-a lovit trenul, ăsta a fost impactul cursei asupra mea. Au urmat apoi zile în care am simțit că m-a lovit camionul, iar de curând am avut o zi în care am simțit că m-au bătut toți agenții de pază de București. E o aventură continuă, e un efort extraordinar. De multe ori spun că eu mai un Fodor în mine care seara mă striga; «Răzvane? Răzvane?! Ce faci mă tu aici? De ce ai venit?!», dar întorc capul și nu îl bag în seamă. E greu pentru că somnul nu e somn, mâncarea nu e mâncare,  familia nu e aproape…”, a povestit Răzvan Fodor.

„Eu n-am crezut că sunt bipolar, dar aici am început să ma întreb dacă nu cumva am această problemă. În 10 minute trec de la o stare la alta. Dacă nu găsim mașină, starea noastră se schimbă instant. Cum s-a oprit cineva la autostop, cum ne-am revenit. Și vă spun că nu e doar un moft, ne ia capul pe bune! E dificil și cu mâncarea. Mie îmi place mâncarea asiatică, dar să o mănânc în fiecare zi și de fiecare dată același lucru..e cam mult. Și căldura a fost ceva greu de suportat. Să transpiri de 3-4 ori pe zi până la piele, să alergi pe 40 de grade și umiditate de 90% nu-I ușor. Cel mai tare e că după o zi ca asta, când în sfârșit găsești unde să dormi, pui capul pe pernă și la scurt timp încep cocoșii. Eu n-am mai întâlnit cocoși ca aici. Cântă de la 2 dimineața până la ziuă”, a povestit chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea speră ca după experiența „Asia Express”, următorul sezonul din „Chefi la cuțite” să îl prindă „slim fit”. „E foarte important să ai oameni pe lângă tine cu care ai dormit și cu care ai băut cel puțin o dată un pahar de vin. Și, slavă Domnului, noi am băut ceva vin!”, a spus Răzvan Fodor, care a precizat că chef Sorin Bontea este mai competitiv decât el.

„Eu nu cred că suntem conștienți în ce ne-am băgat”, a recunoscut chef Sorin Bontea.

La jumătatea lunii octombrie, nouă perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!