Connect with us

HeyNews.ro

Soțul Vlăduței Lupău intervine în scandalul dintre cântăreață și Armin Nicoară: ”Spune lumii că tu ești îndrăgostit de ea și că i-ai spus tatălui tău că nu poți trăi fără ea”

HOT!

Soțul Vlăduței Lupău intervine în scandalul dintre cântăreață și Armin Nicoară: ”Spune lumii că tu ești îndrăgostit de ea și că i-ai spus tatălui tău că nu poți trăi fără ea”

Scandalul momentului din showbizul românesc a luat amploare! După ce în presă au apărut informații bombă cum că între Vlăduța Lupău și Armin Nicoară ar fi existat o relație mai mult decât profesională, Adi Rus, soțul cântăreței de muzică populară, a decis să facă lumină și să ofere detalii neștiute!

Potrivit celor de la cancan.ro, Vlăduța Lupău ar fi trăit o intensă poveste de dragoste cu saxofonistul din echipa ei muzicală. Tânărul artist și cea supranumită și „Regina YouTube-ului” ar fi avut o relație care s-a terminat brusc și care s-ar fi consumat pe parcursul a câteva luni. De curând, cântăreața de muzică populară a făcut declarații acide despre bărbat și s-a dezis total de numele acestuia. 

Vlăduța Lupău s-a căsătorit anul trecut, în secret, cu portarul de la CFR Cluj, Adrian Rus. Fotbalistul are mare încredere în soția lui și nu crede că ea ar fi avut un amant, așa că i-a lăsat lui Armin Nicoară un mesaj dur pe pagina lui de Facebook.

„Bă băiatule, termina cu circul asta ieftin pe care îl faci. Nu a ridicat nimeni pe nimeni, pur și simplu nu mai cântați împreună. De ce trebuie să vă faceți unul pe altul în toate felurile când nu demult erați prieteni? Referitor la relația voastră, nu mai fi penibil cu poveștile cu relație secreta. Sincer acum, ce relație puteai să ai tu cu ea. Te-am primit la mine în casă, ai mâncat cu mine la masă, te-am luat peste tot și acum suni la presa doar ca să apari și tu? Va râde lumea, scandal de doi lei. Dacă vrei să spui adevărul, spune lumii că tu ești îndrăgostit de ea și că i-ai spus tatălui tău că nu poți trăi fără ea, asta după ce ea mereu te-a privit ca pe un frate, iar eu la fel. Pot să pun conversația cu tată tău când a spus asta despre tine. E urât ce faceți tu și ea, ați fost colegi (…)”, este mesajul pe care Adrian Rus, soțul cântăreței Vlăduța Lupău, l-a lăsat pe pagina lui Armin Nicoară, care a și fost șters la scurt timp de tânărul saxofonist. „În momentul în care mi-ai șters un comentariu frumos fără jigniri cu like-uri mai multe decât ai tu la postare ai arătat ce fel de copil ești și ce caracter ai!”, a reacționat imediat pe rețeaua de socializare soțul cântăreței de muzică populara.

Ce spune Vlăduța Lupău

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat Vlăduța Lupău pentru cancan.ro.

Ce spune Armin Nicoară

”Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul. Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele, nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, că nu am de ce să cânt cu ea. Nu eu m-am dus la ea să-i cer sfaturi, eu nici nu o cunoșteam. O colegă de-ale ei m-a întrebat dacă poate să vină cu Vlăduța la evenimentele mele, nici nu știam cine este Vlăduța Lupău. Ea a ținut legătura cu familia mea, cu mine, eu tot i-am dat sfaturi, ce colaje să facem, ea de atunci nu a acceptat, îi era frică de faptul că, dacă face muzică comercială cu mine, nu mai e chemată la spectacole. I-am zis să facem un cover pe melodia tatălui meu, «Dragu mi-i e să merg la coasă», melodie pe care tata, Petrică Nicoară, a lansat-o în anii ’90. A zis că nu vrea, ca, mai apoi, să văd că ea a scos melodia asta singură. Din familia mea nu i-a zis nimeni să scoată melodia asta de pe Youtube, noi tot timpul am îndrăgit-o și am fost drepți cu ea, nu cum crede ea, că vrem noi să-i facem rău, că așa spune peste tot. A dat un boom pe Youtube, milioanele de vizualizări pe care le-a făcut le-a justificat ca fiind făcute pe ideile ei, și nu pe ideile mele… Nu ea m-a făcut mare, ci poate prin ideile mele a reușit să facă unele lucruri. Nu zic 100%, dar, cu sfaturi de la mine, a reușit să ajungă unde e astăzi”, a declarat Armin Nicoară pentru sursa citată anterior.

Leo de la Strehaia intervine în scandalul Vlăduța Lupău și Armin Nicoară

Leo de la Strehaia a decis să spună ceea ce știe el despre povestea interzisă de amor pe care cei doi au avut-o. Chiar dacă cântăreața Vlăduța Lupău neagă că între ea și fostul ei coleg de formație, Armin Nicoară, ar fi existat mai mult decât o simplă amiciție și o relație profesională, Leo de la Strehaia este convins că, de fapt, s-au întâmplat foarte multe lucruri… intime.

”În primul rând, Armin Nicoară este fiul celui mai mare saxofonist din țară, Petrică Nicoară, de la el a învățat meserie și a făcut-o foarte bine. Adică, ceea ce spune Vlăduța, că ea l-a făcut mare pe Armin e absurd, Armin era deja cunoscut, era apreciat pentru muzica pe care știe să o cânte. Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrișor Rustem. Îmi amintesc că Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au stat, atunci, în București, trei zile. Doar ei doi, la hotel. Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră? Adică, mai toți cei care au fost la petrecerea la care au cântat au observat că sunt împreună, dar nimeni nu zicea nimic, se obișnuiește printre muzicanți să se mai lege o relație… Iar ei doi, trei zile, deși nunta a durat doar una, la București, singuri, singurei? Și mai se comportau și ca doi porumbei… Oricum, eu îl susțin pe Armin Nicoară, mai ales că vreau să iasă adevărul la iveală”, a spus Leo de la Strehaia despre ce se petrece între Armin Nicoară și Vlăduța Lupău, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: cancan.ro

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Armin Nicoară, adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău: ”Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud...” Pe cine iubește, de fapt, tânărul saxofonist - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!