Connect with us

HeyNews.ro

Ștefan Bănică, despre cel mai dur lucru care s-a spus despre el! ‘Mi s-a părut ceva îngrozitor’! Povestea s-a întâmplat în anii ’90

Vedete

Ștefan Bănică, despre cel mai dur lucru care s-a spus despre el! ‘Mi s-a părut ceva îngrozitor’! Povestea s-a întâmplat în anii ’90

Ștefan Bănică Junior a explicat, într-un interviu, care a fost cel mai dur lucru pe care l-a citit despre el si ce a invatat din asta.

În cadrul unui interviu pentru Formula As, Ștefan Bănică Junior a explicat care a fost cel mai deranjant și neadevărat lucru care s-a scris despre el. Este vorba de momentul în care a fost acuzat de violență în relația pe care a avut-o cu fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

„În anii ’90, în presă a apărut un articol care m-a şocat prin neade­vărul lui, un articol foarte urât despre mine şi Cris­tina Ţopescu, cu care formam, la vremea aceea, un cuplu: în esenţă, se vorbea despre violenţa mea. Cre­de-mă: mi s-a părut ceva îngrozitor, o formă de a intra cu bocancii în viaţa intimă a unui om, mai ales că tot ceea ce era scris acolo era, de la cap la coadă, o minciună sfruntată. Mă tot întrebam: „De ce? De ce?”

Mai târziu, am înţeles: nişte oameni trebuie să vândă nişte ziare şi subiectele nu trebuie să fie neapărat adevărate. Dar, de atunci, am devenit mai reticent sau, dacă vrei, mi-am apărat şi mai mult viaţa personală. Pentru că modelele mele, în viaţă, au fost mereu acelea ale unor oameni iubiţi şi respectaţi pentru ceea ce făceau sau fac în pro­fesia lor. Şi azi îl ascult şi-l apreciez pe Elton John, pentru ce-mi transmite muzical, nu pentru orien­ta­rea lui sexuală. Îl apreciez pe Kevin Spacey, pentru interpretarea lui actoricească, nu mă interesează scandalul în care e implicat. Îl apreciez pe Marlon Brando, pentru rolurile lui din filme, nu pentru felul în care şi-a trăit viaţa personală. Aşa sunt eu cons­truit.

Realizez curiozitatea publicului, dar nu înţeleg excesul de zel al unor publicaţii pentru astfel de su­biecte. Nu refuz să vorbesc despre lucruri normale, dar nici nu sunt dispus să hrănesc acel soi de curio­zitate. Şi artistul, de orice fel ar fi el, când intră pe uşa casei, e tot un om normal. De ce să mă inte­re­seze ce face omul ăla acasă, când ceea ce-mi oferă el, în pro­fesie, e infinit mai bogat, în toate nuanţele po­si­bi­le ale scării emoţionale? Ştiu că ăsta e trend-ul acum, inclusiv în televiziune, unde aproape că nu mai există programe de divertisment clasice, ci doar reality-show-uri, dar eu îmi păstrez părerea şi-mi văd de-ale mele. Ştiu că unii ar putea să spună des­pre mine că nu sunt deschis la nou. Ba sunt deschis la tot ce e nou, dar aleg ce mi se pare curat şi intere­sant”, a declarat Ștefan Bănică Junior.

În ceea ce privește discreția referitor la viața personală, artistul a afirmat: „Unii au spus că e o chestie de îngâmfare, de superioritate. Or, lucrurile nu stau deloc aşa. Am fost „ajutat” şi de presa tabloidă, ajungându-se ca unii oameni neinformaţi să gân­dească astfel, total fără motiv. Dar, până la urmă, fiecare e li­ber să creadă ce vrea. Am ajuns la concluzia că nu trebuie să fii nimic altceva decât ceea ce eşti şi nu trebuie să demonstrezi ni­mănui nimic. E adevărat, publi­citatea e nece­sară în profesia mea. Oamenii trebuie să ştie de tine, de ceea ce faci. Că – vorba lu’ tata – dacă reciţi sau cânţi în baie, în afară de tine şi de oglindă, alţi martori n-o să ai. Dar să te foloseşti de viaţa personală, să dai detalii in­time ca să-ţi creşti popu­la­ritatea, asta nu-mi place!”.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!