Connect with us

Surpriză! Adrian și Larisa de la ”Puterea dragostei” s-au despărțit? „A plecat în Franța…” Fostul concurent a dat cărțile pe față

Vedete

Surpriză! Adrian și Larisa de la ”Puterea dragostei” s-au despărțit? „A plecat în Franța…” Fostul concurent a dat cărțile pe față

După ce s-a zvonit că cei doi s-au despărțit, Adrian Iancu de la ”Puterea dragostei” a rupt tăcerea și a spus tot adevărul despre relația lui cu Larisa.

Zvonurile despărțirii au pornit după ce Larisa a plecat singură în Franța. Mai mult decât atât, Deea, concurenta eliminată în gala de sâmbătă, a dezvăluit în emisiunea Teo Show că ce-i doi s-au despărțit.

„Larisa și Adrian. La un moment dat am simțit că se plac, că se doresc, el suferea că ea e acasă, am văzut scene nu foarte ok în care el plângea, făcea greva foamei. El suferea tare. Cred că am rămas cu aceeași părere. Din partea ei nu era la fel. Am considerat că s-a folosit de el ca să reintre în casă. Nu s-a mai întors după vacanța de Paște, nu știu de ce. Dar nu ne-a convins că a făcut-o pentru Adrian. Am aflat că ea acum e în Franța, și nu e cu el în Franța”, a declarat Deea la Teo Show.

Deranjat de cele afirmate de Deea, Adrian a luat atitudine pe rețelele de socializare. Fostul concurent de la ”Puterea dragostei” a infirmat zvonurile conform cărora Larisa l-a părăsit pentru a se muta în Franța.

„Deci să lămuresc un lucru! Larisa nu s-a despărțit de mine! Eu nu m-am despărțit de Latrisa. Suntem în continuare împreună de 4 luni de zile! Da, da, nu vreau să se mai mănânce rahat. Unde se duce Larisa nu trebuie să fiu și eu prezent, și unde mă duc eu, nu trebuie să fie Larisa prezentă mereu! Asta ar însemna să nu mă mai duc la magazin fără Larisa că pentru cei din media înseamnă că ne-am despărțit. Și Deea! Te rog eu frustrato, faci greva foamei. Larisa a plecat în Franța pentru două zile la tatăl ei, nu e ceva wow. Eu am rămas acasă, eu fac meditații aproape non-stop. Desenez opt ore pe zi.

Mulți nu știu poate, dar mă pregătesc pentru examenul de facultate. Din această cauză nu mai stau foarte mult online și pe social media. Din iuluie voi fi iar foarte activ. Iar despre Deea, mă bucur pentru ea că a participat la această emisiune, are clientelă și sper să nu moară de bani! Dacă nu te-au vrut bărbații din casă, sper că te vor vrea cei care îți vor da bani. Să nu-i dezamăgești, așa cum l-ai dezamăgit pe Bogdan Iordache.

Una ești în poze, ZERO în viața reală. Îți permiți tu să comentezi de relația mea, când tu nu ai fost capabil să-ți faci una în casă. Scuză-mă, ești prea bătrână, mai mămico! Oricum ești o femeie fără aspirații d la viață, minimul pe economie este viața ta, vrei să te mint? Nu ți-o mai da în texte cu subiecte de genul, că ți-o dai cu cine nu trebuie. La vorbe își dau DEX-ul și tot nu ajungi la nivelul meu și al Larisei. Și-au bătut și fetele din casă joc de tine. Cele care au spus adevărul, te-ai certat cu ele. Ai crezut în tot ce ți-a zis Bianca, ești de râsul unei țări. În afară de faptul că face lumea poze cu tine, altceva nu mai știi ce să mai faci.

Ești proastă, cultură generală nu ai, șmecheră nu ești, ce știi să faci? Aaa, să mănânci rahat. Bravo, Deea, continuă așa. Nu îți mai da cu presupusul despre relația mea, că nu ai niciun drept. Știi foarte bine adevărul. La hotel nu erai așa. Ți-a schimbat grupulețul gândirea pentru că ei erau mai mulți și ai cedat. Nu ești o femei puternică. Ești ca babele care primesc orez și ulei de la partid. Prea influențabilă”, a scris Adrian pe pagina sa, asigurându-i pe fani că relația lui cu Larisa este una normală.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!