Connect with us

Surpriză! Alya, de la succes internațional la muzică populară! Uite cum intrepretează piesa regretatei Ionela Pordan, ”Din bucata mea de pâine”

Vedete Populare

Surpriză! Alya, de la succes internațional la muzică populară! Uite cum intrepretează piesa regretatei Ionela Pordan, ”Din bucata mea de pâine”

Revenire în forță pentru îndrăgita solista Alya, care se întoarce în industria muzicală romanească cu o mare surpriză. După ce a avut parte de succes internațional cu piesa „Sexy mama” care a fost difuzată la radiourile din Turcia, Alya a lansat o nouă melodie.

Este vorba de un cover la piesa „Din bucata mea de pâine”, intepretată de regretata cântăreață Ionela Prodan. „Mi-am dorit să reinterpretez piesele care mi-au marcat copilăria cântate de mama și bunica atunci când eram mica. De când mi-am făcut band cu profesioniști, profit de asta și încerc să interpretez niște piese în stil acustic. Ionela Prodan a fost una dintre solistele care mi-au plăcut foarte mult iar bunica îmi zicea că are cele mai adevărate versuri din muzica populară, care reflectă realitatea”, ne-a povestit solista.

Si tot ea ne-a mărturisit că aceasta nu va fi singura melodie reinterpretată, căci vor mai fi și altele din industria muzicii populare și piese mai vechi ale interpreților de valoare. „Iubesc muzica populară cu care am copilărit și sper să le placă și fanilor mei noile piese. Eu le-am îndrăgit, fac parte din copilăria mea și trecutul meu și au un loc aparte în inima mea”, ne-a mai mărturisit Alya în încheiere. Solista și colegii ei au realizat o ședință foto de excepție cu mai multe ținute extrem de sexy.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!