Connect with us

HeyNews.ro

Surpriză! Fuego şi-a schimbat numele din buletin? Ce s-a aflat despre artist

Vuieşte presa

Surpriză! Fuego şi-a schimbat numele din buletin? Ce s-a aflat despre artist

Cantaretul Fuego, unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi din România, si-ar fi schimbat numele din buletin!

În urmă cu câţiva ani, Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, a decis s-şi treacă numele de scenă în buletin. Astfel, numele complet al artistului a devenit: Surugiu I. Paul Ciprian Fuego. Interesant este însă că în urmă cu o lună, Paul Surugiu apare la Judecătoria Ploieşti într-un proces împotriva poliţiei (cel mai probabil de contestare a unei amenzi)… fără numele de Fuego. Ar putea fi o erore de transcriere, însă există şi posibilitatea ca Fuego să-şi fi scos numele de scenă din buletin, informeaza stirilekanald.ro.

Mai mult, in urmă cu trei ani, Fugeo a anunţat că vrea să se rebranduiască. El a decis ca pe afişe să apară atât cu numele din buletin cât şi cu cel de scenă: Paul Surugiu Fuego.

Fuego a postat pe Facebook un îndemn pentru fani

Paul Surugiu a transmis, vineri, un mesaj pentru prietenii virtuali de pe rețelele de socializare. Artistul care se pregătește de o perioadă aglomerată de concerte vorbește despre atenție și seriozitate. „Repetițiile sunt, fără doar și poate, cele mai importante în economia oricărei acțiuni întreprinse. Orice am face pe lumea aceasta, avem nevoie de atenție și de seriozitate. În fond, de asta ține și calitatea muncii noastre și felul în care ne creem imaginea în fața celorlalți, indiferent de profesiile noastre. Nu poți lăsa nimic la voia întâmplării și chiar dacă cele mai frumoase momente sunt cele spontane, cele în care e necesar să luăm decizii de moment, trebuie să fim asumați și să dăm dovadă că profesionalismul nu ține de felul în care-l prezentăm noi, de talent sau măriri, ci de muncă, temeinicie și acel strop de bucurie pus în ceea ce vrei să duci la bun sfârșit! Iubiți ce faceți, încercați să fiți cei mai buni și să arătați tuturor că voi sunteți centrul universului vostru, cu maximă seriozitate și implicare! Vă doresc zi de vis, cu amintiri de neuitat!”, a scris Fuego pe Facebook.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vuieşte presa

To Top
error: Contentul este protejat!