Connect with us

HeyNews.ro

Surpriză! Începe Exatlon Cupa 2019! Cine sunt cei 8 concurenți din România

Noutăti

Surpriză! Începe Exatlon Cupa 2019! Cine sunt cei 8 concurenți din România

Veste minunată pentru fanii Exatlon România! Au început filmările pentru Cupa Exatlon 2019, care se va difuza în Mexic, în curând!

Unii dintre cei mai buni concurenți de la Exatlon România au mers în Republica Dominicana pentru cea mai tare competiție sportiva din toate timpurile. 

Cupa Exatlon 2019 se joaca intre Turcia, Columbia, Mexico și România! 

Cei 8 concurenți români care ne vor reprezenta în meciul international Cupa Exatlon 2019 sunt: Cristian Pulhac, Alex Nedelcu, Cristina Constatinescu (Kiki), Larisa Vasile, Iulian Pitea, Ștefan Floroaica, Iuliana Aradi și Mădălina Predoi. 

Cine sunt cei 8 concurenti Exatlon Cup 2019

Show-ul va fi difuzat în Mexic, în curând!

Sursa: kanald.ro

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Noutăti

To Top
error: Contentul este protejat!