Connect with us

HeyNews.ro

Surpriză! Oana Radu intră în competiția Bravo, ai stil! Celebrities. „Mizez pe naturalețea mea”

HOT!

Surpriză! Oana Radu intră în competiția Bravo, ai stil! Celebrities. „Mizez pe naturalețea mea”

În ediția de sâmbătă seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc prima eliminare din acest sezon, Maria Ilioiu a părăsit competiția, în urma voturilor telespectatorilor. Alături de aceasta, la propunerile de eliminare s-au aflat și Bianca Rus, clasată penultima în clasamentul săptămânal, dar și Theo Rose, nominalizată de contracandidatele sale.

Începând de miercuri, 12 februarie, cântăreața Oana Radu se alătură concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Oana Radu, în vârstă de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din țară, lansând hituri precum „Tu”, „Fără glas”, „Stai”, care însumează zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Aceasta s-a făcut remarcată publicului din România în urmă participării într-un show de talente televizat, iar succesul și aprecierea fanilor nu au întârziat să apară.

Încă din copilărie, Oana Radu a cochetat cu industria muzicală, aceasta a studiat pianul și teoria muzicală, la „Școală Populară de Artă”, din Craiova; toată această perioada a fost presărată cu participarea, cu succes, la festivaluri naționale și internaționale de muzică ușoară pentru copii, unde a obținut premii speciale și trofee.

Vezi această postare pe Instagram

Oana Radu se alatura concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! —————————————- In varsta de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din tara, lansand hituri precum „Tu”, „Fara glas”, „Stai”, care insumeaza zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Aceasta s-a facut remarcata publicului din Romania in urma participarii intr-un show de talente televizat, iar succesul si aprecierea fanilor nu au intarziat sa apara. Inca din copilarie, Oana Radu a cochetat cu industria muzicala, aceasta a studiat pianul si teoria muzicala, la „Scoala Populara de Arta”, din Craiova; toata aceasta perioada a fost presarata cu participarea, cu succes, la festivaluri nationale si internationale de muzica usoara pentru copii, unde a obtinut premii speciale si trofee. ________________________________ @eusuntoanaradu : „𝐌𝐢𝐳𝐞𝐳 𝐩𝐞 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞𝐭𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐚 𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐞, 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐮𝐧 𝐨𝐦 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥, 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐚𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐬𝐢 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐚𝐬𝐮𝐦𝐚𝐭, 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞𝐫 𝐜𝐚 𝐯𝐨𝐢 𝐫𝐞𝐮𝐬𝐢. 𝐁𝐢𝐧𝐞𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞𝐬 𝐜𝐚 𝐢𝐦𝐢 𝐯𝐨𝐢 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞, 𝐚𝐭𝐮𝐧𝐜𝐢 𝐜𝐚𝐧𝐝 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥. 𝐍𝐮 𝐜𝐫𝐞𝐝 𝐢𝐧 𝐚𝐥𝐢𝐚𝐧𝐭𝐞, 𝐦𝐚𝐢 𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐢𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐞. 𝐅𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐮, 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐮𝐧𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞, 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞 𝐢𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐜𝐚 𝐬𝐚 𝐩𝐨𝐭𝐢 𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐚” ______________________________ #bravoaistil #bravoaistilcelebrities #kanaldromania 📸 @danniculescu

O postare distribuită de Bravo, ai stil! Celebrities (@bravoaistil) pe

Oana Radu a povestit că va miza pe naturalețe și transparență în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, artista spulberând orice posibilă dorința de a se alia cu celelalte concurente, după cum mărturisește aceasta.

„Mizez pe naturalețea mea în această competiție, sunt un om foarte natural, transparent și foarte asumat, prin urmare consider că voi reuși. Bineînțeles că îmi voi apara alegerile vestimentare, atunci când va fi cazul. Nu cred în alianțe, mai ales într-o competiție. Fiecare este pe cont propriu, din punctul meu de vedere, competiția este cea mai importantă cheie în viață ca să poți evolua”, spune Oana Radu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

💜

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!