Connect with us

HeyNews.ro

Tenismenul Victor Hănescu divorțează după șapte ani de căsnicie: ”Decizia nu a fost una ușoară”

Vuieşte presa

Tenismenul Victor Hănescu divorțează după șapte ani de căsnicie: ”Decizia nu a fost una ușoară”

Victor Hănescu, unul dintre cei mai reprezentativi tenismeni ai României din ultimii 20 de ani, trece prin momente dificile în plan personal. Fostul tenismen a decis să pună capăt mariajului cu Andreea, după șapte ani de căsnicie. Cei doi au facut anunțul separarii prin intermediul unui comunicat.

„Decizia de a divorța nu a fost ușoară, însă focusul nostru rămâne pe menținerea unui mediu armonios pentru copiii noștri și de a le oferi iubirea și sprijinul pe care l-au avut și până acum. Ne dorim binele unul altuia și vom rămâne dedicați creșterii copiilor noștri”, se arată în comunicat.

Victor și Andreea au împreună doi băieți, Luca și David. Cei doi nu au dezvaluit motivele pentru care au decis sa se desparta.

Victor Hănescu, implicat într-un proiect important

In prezent, fostul număr 26 ATP, acordă o atenţie specială pregătirii copiilor prin programele Academiei Victor Hănescu. După 17 ani de tenis profesionist, dintre care 10 în Top 100 ATP, Victor Hănescu a trecut la o nouă provocare: proiectul Academia Victor Hanescu (AVH), născut din dorinţa de a transmite mai departe cunoştintele şi experienţa acumulată în cariera de sportiv de performanţă. Astfel, Victor Hănescu organizează pentru copiii din toată lumea tabere speciale de pregătire, cea de a patra ediţie a Train Like a Pro’ urmând să se dispute în luna august, la Târgu Jiu, notează sportprofit.ro. Antrenamentele complete din cadrul taberelor organizate de Academia Victor Hănescu reprezintă un format unic în ţara noastră, care oferă ore de pregătire tehnico-tactică, fizică şi mental-emoţionala, specifică campionilor de talie mondială, susţinută de fostul număr 26 ATP și echipa lui de profesionişti.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vuieşte presa

To Top
error: Contentul este protejat!