Connect with us

HeyNews.ro

Termeni si Conditii

1. Termeni si condiţii de utilizare www.HeyNews.ro

Site-ul www.HeyNews.ro poate fi contactat pe adresa de e-mail: contact[at] HeyNews.ro. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul HeyNews.ro, numit generic in continuare HeyNews.ro. Prin utilizarea site-ului HeyNews.ro si/sau al oricarui dintre serviciile oferite se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

Site-ul HeyNews.ro este un site romanesc si, prin urmare, se supune legilor din Romania.

2. Descrierea serviciului

HeyNews.ro asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze site-ul la adresa HeyNews.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Utilizatorii au acces gratuit la serviciile HeyNews.ro. HeyNews.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de HeyNews.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

HeyNews.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de HeyNews.ro.

2.1 Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

HeyNews.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

3. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de HeyNews.ro sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al HeyNews.ro sau al partenerilor sai si fara ca sursa de continut sa fie citata.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea HeyNews.ro sau a clientilor sai.

HeyNews.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. HeyNews.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. HeyNews.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de HeyNews.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

HeyNews.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita HeyNews.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea “SURSA: HeyNews.ro “, amplasata vizibil si cu link catre site si anume – www.HeyNews.ro

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

4. Incheierea acordului

HeyNews.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune si a fi la curent cu modificarile aduse.

To Top
error: Contentul este protejat!