Connect with us

HeyNews.ro

Tot ce trebuie să știi despre “Îmi place dansul”, cel mai spectaculos show de divertisment al toamnei

Ce vezi la TV

Tot ce trebuie să știi despre “Îmi place dansul”, cel mai spectaculos show de divertisment al toamnei

Sâmbătă seara, la ora 20:00, marea premieră a emisiunii „Imi place dansul”, prezentată de Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu! 11 concurenți pasionați de dans vor da bătălia pe ringul de dans în fața juraților Beatrice Rancea, CRBL, Emil Rengle și Cocuța, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Așteptarea a luat sfârșit, mâine seară, la ora 20:00, la Kanal D va fi difuzată marea premieră a show-ului “Imi place dansul”, cea mai spectaculoasă și antrenantă competiție de dans va intra în casele telespectatorilor. 11 concurenți, fete și băieți, sunt gata să ne demonstreze pasiunea și abilitățile pentru dans, în fata celor patru jurați emblematici, Beatrice Rancea, CRBL, Emil Rengle și Cocuța. In final va fi un singur câștigător care va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

Cum se votează la „Imi place dansul”

Fiecare concurent dintre cei 11 își va prezenta momentul artistic, urmând sa fie evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atât de jurați, cât ai de colegii de platou. Punctele din partea colegilor se vor constitui într-o medie, iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectivă, aceasta reprezentând punctajul final acordat fiecărui concurent.

La finalul serii, după ce toți concurenții au fost notați, se va face clasamentul fiecărei ediții. Concurentul aflat pe primul loc va primi două puncte bonus, extrem de importante în Gala de duminică seara a show-ului. Punctajul acordat concurenților în seara de sâmbăta va fi cumulat cu cel de duminică seara, iar ultimul clasat va părăsi competiția, locul lui fiind luat de un concurent nou.

Telespectatorii vor avea un cuvânt important de spus în votarea concurentului favorit. Aceștia își pot susține concurentul favorit, printr-un SMS la numărul 1206 (valabil în rețelele Vodafone, Telekom, Orange PostPay, Digi Mobil – tarif 0,65euro/SMS, TVA inclus și în Orange Prepay, tarif 0,63 euro/SMS, TVA inclus) cu prenumele celui preferat, asa cum este comunicat în emisiunea “Imi place dansul”.

Nu pierdeți spectacolul total, coregrafii spectaculoase, reacții autentice, atât ale concurenților cât și ale juraților, la “Imi place dansul”, începând de maine seara, în fiecare sâmbătă și duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!