Connect with us

HeyNews.ro

Vedetele din România, șocate și revoltate de cazul de la Caracal! Ce mesaje dure au scris Andreea Marin, Andreea Bălan, Carmen de la Sălciua

Vedete

Vedetele din România, șocate și revoltate de cazul de la Caracal! Ce mesaje dure au scris Andreea Marin, Andreea Bălan, Carmen de la Sălciua

Evenimentele tulburătoare de la Caracal, unde două tinere au fost sechestrate, violate și ucise de un mecanic auto în vârstă de 66 de ani au îndurerat și, implicit, revoltat întreaga opinie publică. Vedetele din România nu au putut nici ele să rămână indiferente în fața unei asemenea tragedii. Andreea Marin, Andreea Bălan, Dan Negru, Adelina Pestrițu, Carmen de la Sălciua și alte vedete sunt șocate și revoltate de cele întâmplate în Caracal!

Ce a scris vedetele din România după crimele din Caracal:

Andreea Marin: „Când s-a întâmplat acest caz, nu eram în țară și îmi impusesem, timp de 3 zile, să mă rup de știri, de realitatea de zi cu zi cât mai mult posibil, pentru a-i dărui timpul și atenția mea copilului meu, pentru care plecasem într-o incursiune rară, demult visată și planificată. M-am întors noaptea acasă și a două zi în zori m-am pregătit să plec spre Timișoara, cu treabă, de unde din nou seara mă întorceam spre București. Așa că am citit mult mai târziu această istorie dureroasă de mai jos, după ce am aflat-o din vorbele celor apropiați. Revoltă interioară, identificarea cu durerea părinților, fiind și eu părinte, mi-au adus nopți nedormite și un blocaj, pe care eu rar l-am trăit. Am fost incapabilă să formulez o opinie coerentă, știind că ea e umbrită de un acut sentiment de… întuneric, că să folosesc un termen decent. Nu aș vrea să spun câte scenarii dezarmante îi trec unui părinte prin minte, când fără să vrea se gândește la situații prin care ar putea trece propriul copil. Ce dorința aprinsă de a întoarce lumea noastră cu susul în jos. Sentimente care nu mă onorează m-au traversat: furtună interioară, răzbunare ținută în frâu ce oricum nu ar fi adus nimic bun, tot ce e mai sumbru, pur și simplu, da, recunosc! Suntem sătui de incompetenți, de scuze și de legi care permit mizeriei umane să se ascundă după ele, atunci când nu își fac treaba până la capăt sau cum ar trebui. De indolenți, de oameni fără suflete, de „șefi” la capătul celălalt al firului unde ar trebuie să se afle cei demni de a găși soluții și a-ti dărui speranța și încredere. Un sistem în care nu treci de portar fiindcă se simte stăpân pe poarta în spatele căreia doarme, nicidecum nu păzește, un sistem în care „meșterul” se crede „specialist” sau „maestru” chiar și când strică, în loc să repare, un sistem în care criminalul își alege ora convenabilă să atace, căci știe că nu e nimeni care să se deranjeze pentru el până la 6 dimineață. Suntem sătui să plecăm capul și să ne fie frică să ieșim pe stradă. Să spunem „săru’mâna” pentru prea puțin prost crescuților și incompetenților. Suntem sătui să ne mințim că e pace, când legea supraviețuirii e mai perfidă uneori decât pe timp de război. Suntem sătui să nu ne simțim în siguranță la noi acasă. Și să știm că există și oameni buni în țara asta, care însă nu au șansa pe care o merită, de cele mai multe ori, să decidă ce e bun și sănătos pentru noi. Nu au susținere, alianțe cu cine trebuie sau nu pleacă destul capul și nu promit ce trebuie. Pun o întrebare: acestor „persoane” ce se aflau la celălalt capăt al firului când această fetiță înspăimântată a sunat cerând ajutor, probabil părinți și ei, le e bine în propria piele, știind la ce a condus indiferența și lipsa lor de omenie, pur și simplu? Cum au fost sancționați, pentru că au „ținut linia ocupată” fără niciun rost? Cum se mai privesc în oglindă si in ochii celor din jur?!”, a scris Andreea Marin.

Andreea Bălan: „Dacă copilului meu i s-ar vorbi la 112 așa cum a vorbit acel polițist cu Alexandra, nu știu ce aș face… Adică, aș face multe și mai ales i-aș face lui. Frustrarea și furia unui părinte nu au limite. Să îi vorbească atât de civilizat și frumos Alexandra și el să o ia la mișto, să o mai și mintă că „ajunge în 2 min echipajul”, e bătaie de joc. Și mai are tupeul în public să spună că nu a făcut așa. Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei și mi-am imaginat ce e în sufletul părinților ei și m-am speriat. Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce trec ei acum. Îmi pare tare… tare rău. Eu acum ce le învăț pe fetele mele, să sune prima oară la 112 în caz de pericol sau pe noi, părinții?”, a scris cunoscuta cântăreață.

Oana Roman Elisei: „Țara este e în comă fără șanse să mai poată fi resuscitata! Nu mai e nici o șansă acum. Poate peste 20 de ani dacă de azi încep sa se schimbe modul de gândire la modul general și dispar toți prostii, incompetenții și hoții din TOATE instituțiile statului! Pare ca suntem blestemați sa nu ne mai revenim pentru ca distrugem tot ce e bun si înlocuim cu tot ce e mai rău! Atata timp cât analfabeții ne conduc iar cei care au făcut ceva bun, sunt aruncați la gunoiul istoriei, NU AVEM NICI O ȘANSĂ! TOTUL E PUTRED SI MÂNCAT DE MIZERIE! TOTUL! ȚARA asta e a javrelor, a analfabeților, a inculților, a hoților, a lichelelor! Eu nu credeam ca a atâtde rău! Dar e mai rău decât rău, este o prăpastie fără fund! Pare ca suntem uitați într-o negură din care nu mai putem ieși! Eu dacă as avea bani as pleca maine dimineață! Si as munci orice, oriunde! Aici Statul și politicienii sunt cei mai mari criminali! Pana la urma prostia și incompetenta au distrus complet aceasta țară! Ne omoară zilnic și noi ne plângem dar atât! Am 2 variante ori plec, ori ma apuc de luptă!”, a scris fiica lui Petre Roman.

Adelina Pestrițu: „Este cazul să ne trezim, SA NE UNIM și să facem ceva pentru siguranța copiilor noștri! Aceste scursuri ale societății merită să treacă prin cele mai groaznice chinuri! Zi de zi asistam la nenorocirile care se întâmplă în jurul nostru și nimeni nu ia atitudine! Copii nevinovați mor din cauza acestor psihopați oridinari și nimeni nu face nimic! Mi-as dori să li se aplice PEDEAPSA CU MOARTEA pentru că nimeni și nimic nu mai poate readuce sufletele lor sau liniști sufletele părinților! SUSȚIN TOATE ACESTE INIȚIATIVE DE TREZIRE ȘI CONȘTIENTIZARE! Mă alătur tuturor oamenilor care vor să schimbe ceva. Copiii noștri merită o țară sigură, protecție și o viată liniștită!”, a scris vedeta.

Carmen Tănase: „Ca statul e impotent și cinic nu e nici o noutate, dar revin la oameni, monstrul ardea corpuri într-un cazan, într-o curte, într-un ORAȘ? (…) In țara asta încă exista Tudorel Butoi, Dan Antonescu, prof. dr. Beliș, dau doar trei nume de super specialiști care au rezolvat multe, multe cazuri grele. Nici unul nu a fost solicitat de catre “organele” vieții sa-și exercite competenta și experiența pentru rezolvarea acestui caz tragic. Tragic pentru fetite, pentru părinții lor, tragic pentru noi toți. V-ați făcut de cacao în ultimul hal posibil, mamelucilor, opriți-va, trageți dracului pe dreapta și lăsați experții sa se ocupe, poate, poate exista o șansă ca măcar Alexandra sa fie salvata”, a scris celebra actriță pe Facebook.

Amalia Enache: „După cazul Alexandra, cine va mai avea vreodată încredere să sune la 112 într-o situație de pericol, când poate are șansa la un unic telefon salvator?! Demisii în lanț trebuie să urmeze, orice explicație este inutilă și rușinoasă, iar memoria acestei adolescente care a făcut tot ce era omenește posibil să se salveze trebuie să ne bântuie pe toți într-atât încât să cerem răspicat pedepse pentru complicii criminalului, așa-numitele „autorități”. Tu pe cine ai suna dacă ai fi în pericol?”, a scris cunoscuta jurnalistă.

Oana Lis: „Mi-a rămas gândul la cazul din Caracal, cu fetele! Îmi pare așa rău pentru ele, pentru tinerețea lor curmată brusc și violent. Mi se face pielea de găină când mă gândesc că și eu mergeam cu ocazie când eram mică din Caracal până la Stoenești, la bunica mea. E ceva normal, și acum este același loc de unde iei la ocazie, toată lumea din Caracal și împrejurimi îl știe. Păcat!…ufff…”, a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Mihai Bendeac: „Ăla care a comis fapta e psihopat, clar…însă adevărații criminali sunt alții! Sunt ăia care cu discernământ au lăsat să se întâmple asta și au fost atât de pasivi într-o situație de viață și de moarte. Mi-e rușine și scârbă”, acesta a fost mesajul publicat de Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Simona Gherghe: “Privești situația de la Caracal, care a tulburat o țară întreagă, și te gândești inevitabil la viața ta. Te duci acasă, vezi că ai tăi sunt bine și te gândești că acest lucru este cel mai important, să fie sănătoși și nu îți mai trebuie nimic altceva. Nici nu vreau să mă gândesc la bieții părinți ai adolescentelor dispărute. Te rog sa mă crezi că nu pot să văd o știre pe marginea acestui subiect până la capăt, cum se zice cap–coadă, nu pot să o văd, mi se pare îngrozitor ce s-a întâmplat, absolut îngrozitor. De aceea, am evitat să mă uit zilele acestea la televizor, pentru că mă încarcă foarte tare, pentru că, așa cum spuneam, mă uit la copiii mei și vreau să mă gândesc că sunt bine și nu li se poate întâmpla nimic rău niciodată. Este înfiorător că așa ceva există în zilele noastre, Doamne.. ai senzația că în 30 de ani nu s-a schimbat nimic în România, că nu te simți în siguranță în țara asta”, a declarat Simona Gheorghe pentru wowbiz.ro.

Carmen de la Sălciua: „Ma pregătesc sa merg la o nunta frumoasa și nu ar trebui sa am starea asta dar inevitabil! Nu m-am putut abține sa nu scriu câteva rânduri… Sa te ierte Dumnezeu fata Draga! Cât de terifiant sa deschizi televizorul și sa vezi cum in fiecare zi ne sfâșiem între noi,mor oameni nevinovați ,credința e tot mai slăbită, Dumnezeu e tot mai îndepărtat și încet Satana câștiga teren iar noi nu ne dam seama! Nu poți fi bun? Macar nu fi rău! Ne este greu sa ne suportam unul pe altu! Dar Dumnezeu pe atâția? Vezi lucruri frumoase despre Dumnezeu, postate de oameni care mai au o farama de bunătate și prin comentarii înjurături, atei, oameni toxici, nepăsători, oameni capabili sa îți dea in cap și sa li se para absolut normal! Alegem sa ne izolam in case, alegem sa nu mai avem mulți prieteni, alegem singurătatea și discreția maxima pentru ca ne e este frica sa Fim și sa Avem! Ne este frica sa umblam pe strada, ne este frica sa nu ne pierdem munca de-o viața, ne este frica sa nu ne pierdem printre atâta Rău, ne este frica sa fim buni pentru ca nu mai putem avea anturaje bune! Trădarea e absolut normala și primită cu brațele deschise de susținătorii ei, omori pe cineva …știe lumea frica de tine … esti “Mare Om”! O sa ajungem sa ne dorim sa murim înainte sa fie mai rău pe lume și sa ajungem sa nu mai putem suporta …și cum zice o vorba spusa de Parintele Arsenie “Veți zice mormintelor sa se deschidă sa iasă morții din groapa și sa intrați voi de vii” …Asa de rău va fi! Sa ne dea Dumnezeu înțelepciune și credință! Doamne Ajuta!”, a scris celebra cântăreață de muzică de petrecere.

Sore: „Pe la 15 ani, mama îmi impunea să fiu acasa la 20.30, inclusiv vara, când încă era soarele pe cer la ora aceea. Deşi nu îmi convenea, ma conformam de fiecare dată, din respect. Abia după 18 ani, am avut cumva „voie”, probabil şi pentru că am demonstrat că merit încrederea, să am libertate. Privind tot ce se întâmpla in lume, dar mai ales la noi in ţară, aş vrea să le mulţumesc public pentru că m-au tinut intr-o libertate controlată, cum am denumit-o noi, peste ani. Este inadmisibil ca într-o Romanie din 2019, să nu existe mijloace de transport pentru elevi, să ajungă fie la scoli, fie la meditatii. Sunt copii în medii rurale care merg km întregi pe jos, până li se rup unicii pantofi, doar ca să ajunga la scoală. S-au scris o multime de postări vis-a-vis de tot ceea ce s-a întâmplat la Caracal iar concluzia mea este că în continuare, este îngrozitor de periculos să te naşti fată. Iar ca mama de fată, pot spune că îmi este teribil de frică de tot ceea ce va urma, perioada adolescenţei şi nu numai. Pentru că în definitiv, noi ca părinţi, încercăm să ne facem treaba cât mai bine la nivel educaţional, dar nu putem controla educaţia celor din jur, din păcate”, a scris Sore.

Nuami Dinescu: „Nu am stare, sunt departe de Bucureşti altfel eram în stradă. Da, e bine că scriem pe FB, dar nu ajunge. Trebuie să îi obligam pe cei care au impresia că şi-au luat ţară pe persoană fizică să plece. Trebuie să ne mobilizam şi să le stăm în coastă până vor dirija bani către echipamente şi oameni pregătiţi, nu către pensiile lor nesimţite. Că de spitale nu mai zic. Trebuie să învăţăm să nu mai stăm nepăsători la umbra unui confort personal crezând că pe noi nu ne atinge. Ia uite cum ne atinge! Alexandra a murit din cauza incompetenţei, ticăloşiei, a habarnismului, a nepăsării nu doar a celor plătiţi să ne apere ci şi a noastră, vecini care nu sărim să ajutăm, că nu ne trebuie nouă complicaţii. Vă jur, îmi vine să mă duc în pădure… Lor, nu. Au tupeul să iasă la conferinţe de presă? Au tupeu să transmită condoleanţe? Acasă, plecaţi acasă, ne-am săturat de voi!” a scris actrița.

Mircea Badea: „Lucrurile sunt foarte clare. Dacă voiau să o găsească, o făceau.Putea să dea STS toate datele, că ăia dacă nu voiau nu se duceau. Doi, până acum nu avem nimic. Nu avem niciun cadavru, n-avem nimic, decât niște povești. Să gândim practic: un psihopato răpește pe fată și o violează,apoi se duce să ia vasilină de la farmacie, ca să îi vindece rănile. Se întoarce, o prinde vorbind la telefon și o lovește. Putea doar să o strângă de gât. Dacă o tranșa, erau urme peste tot. Astea sunt vorbe. Dacă o lua așa moartă, lăsa urme. Dacă pleca cu mașina se vedea pe o cameră de supravehgere. Ce e prosteala asta, ce e ancheta asta?”, a spus Mircea Badea, în direct la tv.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!