Connect with us

Veste șoc pentru Teo Trandafir! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp de șefii de la Kanal D

Noutăti

Veste șoc pentru Teo Trandafir! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp de șefii de la Kanal D

“Teo Show”, emisiunea prezentata de Teo Trandafir și Bursucu, în intervalul orar 15:00 – 17:00, a plasat Kanal D pe primul loc în audiente, trei ediții consecutive difuzate, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

“Teo Show”, emisiunea prezentata de Teo Trandafir și Bursucu, în intervalul orar 15:00 – 17:00, a plasat Kanal D pe primul loc în audiente, trei ediții consecutive difuzate, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania. Inca de la începutul acestei luni, producția a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment de zi, în rândul tinerilor din România, edițiile difuzate joi, vineri și luni au poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe segmentul de public Comercial.

Joi, 2 mai, Kanal D a înregistrat 2,1% rating și 16,6% cota de piață, în rândul publicului de la orașe, cu vârsta cuprinsa intre 18 și 49 de ani. O medie de peste o jumătate de milion (595.000) de români au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, materialele difuzate în “Teo Show”.

Vineri, 3 mai, Kanal D și-a menținut poziția de lider de audienta, pe targetul Comercial, stația înregistrând 1,9% rating și 14,8% cota de piață. Ediția difuzata în intervalul 15:00 – 17:00 a fost urmărita, în medie, în fiecare minut, de aproape o jumatate de milion (493.000) de români din întreaga țara, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Si luni, 6 mai, Kanal D a surclasat celelalte stații concurente, în intervalul de difuzare a emisiunii “Teo Show”, postul poziționându-se pe primul loc în topul audientelor, pe targetul Comercial. Astfel, Kanal D a înregistrat 2,1% rating și 14,5% cota de piață.

Audiente, joi, 2 mai 2019:

Audiente, vineri, 3 mai 2019:

Audiente luni, 6 mai 2019:

Source: Kantar Media Romania

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Noutăti

To Top
error: Contentul este protejat!