Connect with us

VIDEO Adrian Iancu intervine în scandalul dintre Raluca și Ricardo: ”A strâns donații și se folosea de bani” Acuzații grave la adresa fostei concurente

Vedete

VIDEO Adrian Iancu intervine în scandalul dintre Raluca și Ricardo: ”A strâns donații și se folosea de bani” Acuzații grave la adresa fostei concurente

Adrian Iancu, primul iubit al Ralucăi Munte din casa „Puterea dragostei”, intervine în scadalul dintre Raluca și Ricardo și face acuzații extrem de grave la adresa fostei concurente.

Citește și: Începe castingul pentru sezonul doi al emisiunii fenomen ”Puterea dragostei”! Unde se va filma noul sezon

Raluca Munte a anunțat zilele trecute despărțirea de Ricardo. Rănit în orgoliu, Ricardo a ieșit la atac pe rețelele de socializare și a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre fosta lui iubită, care între timp s-a împăcat cu fostul ei iubit.

„Să începem cu membrii ei de la videochat, cu oamenii la care cerșește bani pe internet, doctorii ei, la fetele care îi dau bani. O să discutăm totul pe larg. O să vă spun cine e! Să profiți de oameni care s-au ars pe tot corpul și au primit asigurare și au primit bani, ca tu să le iei banii, să profiți de ei, nu e frumos”, a spus Ricardo de la Puterea Dragostei, acuzând-o pe Raluca de faptul că se folosește de faima pe care a dobândit-o în urma participării la emisiune. Ulterior, el a declarat că nu vrea să continue acest război cu Raluca și și-a cerut scuze pentru tot ce a spus.

Adrian a intervenit în scadalul dintre cei doi foști iubiți și a făcut o serie de acuzații grave la adresa fostei concurente de la „Puterea dragostei”, show-ul fenomen prezentat de Andreea Mantea. Acesta a vorbit într-un vlog despre anumite metode prin care Raluca ar face bani. Fostul concurent confirma cele spuse de Ricardo. Mai exact, acesta susține că Raluca ar fi strâns donații pentru persoane cu probleme grave de sănătate, dar banii nu mai ajungeau la destinatari, ci îi folosea chiar ea.

Citește și: Bombă la ”Puterea dragostei”! Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au sărutat! Formează un cuplu?

„În emisiune s-a format un trend, acela de a strânge donații pentru oamenii care sunt arși pe corp sau care au cancer. Unii dintre concurenți, nu doar Raluca, de fapt, toți acei bani strânși i-au folosit în scopuri personale. Banii aceia nu se duceau în contul respectiv. Raluca făcea jumi-juma și se strângeau bănuți”, a spus Adrian, fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Vezi ce alte dezvăluiri a făcut Adrian despre Raluca în Vlogul de mai jos:

Citește și: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Kamara, dezvăluiri incendiare despre Simina de la Puterea Dragostei! ”Ne-am sărutat, am vorbit vreo două luni”

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

3 Comentarii

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!