Connect with us

VIDEO / Așa ceva nu s-a mai întâmplat în Ferma! Scandal imens între Brigitte Sfăt și Ioana Filimon! ÎNJURĂTURI ca la ușa cortului!

Vedete

VIDEO / Așa ceva nu s-a mai întâmplat în Ferma! Scandal imens între Brigitte Sfăt și Ioana Filimon! ÎNJURĂTURI ca la ușa cortului!

Așa ceva nu s-a mai întâmplat în Ferma. Scandalul dintre Brigitte și Ioana Filimon atinge cote maxime, iar cuvintele au nevoie de cenzură.

După ce a eliminat-o pe Claudia Pavel, concurenta cu care era la cuțite și cu care și-a adresat injuri, Brigitte Sfăt a găsit o nouă rivală căreia i-a declarat război pe față! Ioana Filimon, Miss România, este cea cu care fosta soție a lui Ilie Năstase se ceartă acum ca la ușa cortului la „Ferma”!

De la ce a pornit totul? Episodul de miercuri seara din Ferma a fost marcat de cearta dintre Brigitte și Ioana. Cătălin Moroșanu a încercat să o calmeze pe Brigitte, dar aceasta a început să plângă și să o acuze pe fosta sa prietenă că s-a folosit de ea și a împins-o în față să spună neadevăruri.

„Am sentimentul că am fost folosită și totul s-a întors împotriva mea. Cum am trăit și am mers, am mers după principiile mele. Nu și-a permis fostul meu soț, care e Ilie Năstase, să-mi zică vreodată să tac sau gura. Mai ales o mucoasă cu 12 clase. Când o să fiu în copârșeu, dacă știi ce e ala un sicriu, atunci o să îmi zică cineva să tac. M-a folosit. Am făcut rău oamenilor prin ce mi-a spus ea. Sunt proastă, sunt o fraieră, îmi asum. Sunt cel mai prost om. Sunt carne de tun și pe lângă asta nici măcar nu mi s-a mulțumit”, i-a spus Brigitte luptătorului.

Vezi mai jos cearta dintre Brigitte și Ioana Filimon:

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!