Connect with us

VIDEO: Au apărut ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu! A fost la CHEFI LA CUȚITE, cu doar câteva zile ÎNAINTE SĂ MOARĂ!

Vedete

VIDEO: Au apărut ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu! A fost la CHEFI LA CUȚITE, cu doar câteva zile ÎNAINTE SĂ MOARĂ!

Aseară, 7 octombrie, Antena 1 a difuzat momentul din emisiunea „Chefi la cuțite” în care designerul Răzvan Ciobanu le-a gătit chefilor o plăcintă cu iaurt. Filmarea a fost realizată cu doar șase zile înainte ca acesta să moară într-un accident de mașină, în a doua zi de Paște.

În luna aprilie, chiar în etapa jurizărilor pe nevăzute a sezonului 7 Chefi la cuțite, Răzvan a ținut să le facă chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu o surpriză culinară, pregătindu-le, după cum chiar el mărturisea, singurul preparat pe care îl putea găti fără cusur.

„Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea”, a declarat regretatul designer, care a făcut o figură frumoasă în fața juriului.

Ajutat prin telefon de mama sa, cea de la care luase reteța plăcintei, Răzvan Ciobanu a fost uimit când a primit 3 voturi din partea chefilor. Răzvan Ciobanu ar fi mers în echipa lui Cătălin Scărlătescu, dacă și-ar fi dorit să continue competiția.

Ancheta în cazul morții lui Răzvan Ciobanu aproape de final

În direct la Xtra Night Show, avocata Laura Vicol a dezvăluit că mai durează doar câteva zile până când totul va fi încheiat şi vor face publice detalii din anchetă. 

„A fost cumplit în minutele astea să-i aud vocea şi să nu îi pot răspunde. E un sentiment groaznic. (…) Ancheta s-a desfăşurat cu un profesionalism ieşit din comun. a fost doar o singură pauză de aproximativ 3 saptămani pe perioada de vară. Am primit absolut toate detaliile. s-au făcut audieri. Oamenii au muncit. Nu a fost nicio secundă în care să se stea. Inclusiv pe perioada de vacanţă s-a lucrat din alte puncte de vedere. Mai este foarte puţin. Vorbim de câteva zile, nu săptămâni. Merge greu pentru că au fost eliminatre absolut toate pistele posibile pe care am putut să merg. Am aflat absolut tot. S-au închis toate pistele. După ce se termină ancheta, aşa cum am promis, sunt un avocat de 20 de ani şi respect legea, în momentul în care voi avea voie le voi spune pe toate. Sunt împăcată. Acesta este adevărul 100%. Am lucrat cot la cot cu cei care s-au ocupat de acest dosar. Le voi mulţumi zi şi noapte să descopăr adevărul. Nu mai sunt dubii. Mai sunt doar chestiuni de procedură care urmează să fie încheiate în curând. Atunci dosarul nu va mai fi unul de urmărire penală. Toată lumea va aflat ce s-a întâmplat cu Răzvan”, a spus avocata Laura Vicol. 

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident

Designerul a murit în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște, la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. Creatorul de modă a părăsit drumul județean, și-a continuat drumul pe câmp pe o distanță de 850 de metri, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu pomi, s-a rostogolit de mai multe ori și în final s-a izbit frontal de un copac.
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!