Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Bianca de la Puterea dragostei, momentul adevărului! Dezvăluiri dureroase despre filmulețele compromițătoare din trecut

Puterea dragostei

VIDEO. Bianca de la Puterea dragostei, momentul adevărului! Dezvăluiri dureroase despre filmulețele compromițătoare din trecut

Bianca Comănici de la „Puterea dragostei” a ajuns protagonista unui mega-scandal, după ce în spațiul public au apărut imagini cu ea în timp ce făcea show în fața camerei web. După aproape patru zile de tăcere, Bianca a spus adevărul și a vorbit deschis despre toate aceste lucruri în cadrul unui Vlog postat pe contul ei de Youtube!

Internetul este împânzit de imagini compromițătoare din trecutul Biancăi Comănici de la Puterea Dragostei. Fostul iubit al Biancăi se pare că este vinovat de apariția acestor imagini, potrivit celor dezvăluite de Bianca.

Citește și: Livian, revoltat după apariția imaginilor compromițătoare cu Bianca Comănici: ”Am avut șoc… E greșeala ei, nu e de scuzat”

„Am cearcăne, ochii roșii și toate cele. Vreau să vorbesc cu voi. Au fost trei zile de coșmar, în care viața mi-a fost distrusă. Am crezut că o persoană îmi poate distruge viața, însă sunt încă aici, nu m-am sinucis. Nu am fugit, sunt încă aici, asta datorită vouă. Sunt oameni care au trecut peste, care m-au înțeles și susținut. Vă sunt datoare cu niște explicații. Mulți susțineți că nu sunt persoana pe care ați susținut-o la început. Sunt tot eu. Trebuie să țineți cont de faptul că atunci când am intrat în emisiune aveam doar 19 ani. Cu toții ați observat că nu sunt un copil normal, aici mă refer la faptul că eram un copil maturizat. Greutățile vieții m-au dus în acea stare, la acea gândire. Nu am putut să-mi expun viața în totalitale. În urmă cu 20 de minute am vrut să-mi fac bagajul și să fug. Am vrut să fug cât de departe pot și să nu ies multe zile din casă.

Însă m-am hotărât să citesc mesajele, cele frumoase și cele urâte. Nu m-am prostituat, nu am câștigat bani din asta. Au fost două săptămâni în acea perioadă, care din punctul de vedere a fostului meu iubit, acele două săptămâni ar fi trebuit să-mi distrugă viața. Nu sunt mândră de ceea ce am făcut. Vă spun cu toată sinceritatea, nu sunt mândră de ceea ce am făcut. Îmi este mie greață de mine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ᗷianca (@comanicibianca) pe

Au fost șase luni de zile în care toată lumea a spus că nu arăt bine, că sunt slabă, că arăt rău, că nu mă place nimeni. Nimeni nu bea alcool de plăcere, oamenii beau alcool pentru că sunt nefericiți. Eu sunt vinovată pentru ce am făcut. Nu sunt mândră de ce am făcut. Vreau să luați în calcul că eram un copil. Eu aveam 17 ani și el 24 de ani. Și în acea perioadă am vrut să fiu iubită. Dacă acel băiat mă convingea pe mine că e ceea ce-mi place, poate că eram tot acolo. Însă eu sunt aici și am făcut ce mi-am dorit. Să fiu un copil care-și câștigă banii singură.

Citește și: Bogdan Mocanu, declarație uluitoare despre filmările cu Bianca: ”E mai grav decât ceea ce a făcut Bianca”

Eu nu m-am prostituat, acela era băiatul cu care eu am locuit, era iubitul meu, eu îl consideram că-l iubesc. Eu am vrut o viață cu el, am vrut să am copii cu el. Anturajul din care am făcut parte nu este unul bun. Familia nu este de vină pentru ce am făcut eu. Eu am fost genul care se dă cu capul. Eu în 7 luni i-am demonstrat lui Livian că sunt loială, niciodată nu aș mai putea să fac ce am făcut. Eu acelui om i-am dat tot, iar acum, acest om, pentru că el nu avea nimic atunci, a vrut să mă distrugă acum. Ei bine, nu ți-a ieșit planul.

Îmi pare rău dacă am judecat alți oameni. Pe Roxana am atacat-o cu acest subiect. Eu din frustrare am simțit să o atac cu chestia asta. Îmi pare rău că am atacat-o. Îmi pare rău că l-am mințit pe Livian, nu i-am zis în totalitate. Însă familia mea și câțiva prieteni știau și nu m-au aruncat ca pe un gunoi. Nu îmi caut scuze la ceea ce am făcut. Acest om m-a învățat pas cu pas ce să fac. De unde aveam să știu dacă nu vă învăța cineva? Vi s-a părut că eram fericită? Mi se spunea mereu să stau fericită, să zâmbesc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

You can put an ocean Between our love. ❤️

O postare distribuită de ᗷianca (@comanicibianca) pe

Mai vreau să trag un semnal de alarmă. Niciodată să nu fiți preșul unui bărbat. Dacă un bărbat vă vrea, acesta vă caută, are răbdare. Un bărbat care te iubește nu o să te pună să faci ceva imoral. Să nu credeți că dacă îi oferiți tot, el o să vă iubească. De asta am și venit aici, să găsesc o persoană pe viață. Îmi doresc o căsnicie pentru că pot fi o soție de succes, o mama de succes. Nu trebuie să judecăm. Trebuie să înțelegeți de ce nu am continuat să fac ceea ce am făcut. De ce? Nu mai aruncați cu piatra pentru că nimeni nu este perfect.

Sunt dezamăgită de mine. Trebuia să-mi asum, pentru mine era un lucru îngropat. Eu nu m-am uitat la secvențe. Sunteți bolnavi mintal dacă vă uitați. Nu vă temeți, o să mă ocup de persoana care a încercat să-mi facă rău. O să mă duc la emisiune și o să înfrunt pe toată lumea. Tu, pentru că știu că te uiți, ai să plătești cu vârf și îndesat tot ce ai încercat să faci.”, este mesajul transmis de Bianca de la Puterea dragostei.

Citește și: Dezvăluiri uluitoare! Bianca de la ”Puterea dragostei”, victima fostului iubit? ”A profitat de naivitatea unei minore”

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

3 Comentarii

Mai Multe in Puterea dragostei

To Top
error: Contentul este protejat!