Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. „Bilionera” continuă! Ascultă aici noua piesă, „Na Wewe | You & I”!

Muzică

VIDEO. „Bilionera” continuă! Ascultă aici noua piesă, „Na Wewe | You & I”!

Emanuela Oancea, songwriterul megahitului „Bilionera”, revine cu o nouă colaborare. De această dată, frumoasa artistă lansează piesa „Na Wewe | You & I”, alături de africanul Twizy Dady.

Pe numele ei de scenă, Anuelli, Emanuela Oancea (Pertea) este un compozitor cu o experiență de peste 10 ani, care a simțit că a venit clipa să aibă propriul public, să ajungă direct la inimile oamenilor prin muzica sa.

„Eu și Twizy Dady am mai colaborat și în trecut, pentru alte proiecte, dar doar ca și songwriter. Mi-a placut chimia pe care am avut-o și ne-am hotărât să lansăm o piesă împreună. El mi-a propus câteva idei, am ales una și mi-am scris partea imediat. Piesa are un vibe atât de tare, încât te poți îndrăgosti pe loc. De fapt, despre asta este vorba și în piesă, despre dragoste. Dar dacă vreți traducerea corecta a versurilor în swahili, mai bine îl întrebați direct pe Twizy :)). Cred că mi s-a îndeplinit un vis mai vechi, de a face o piesă cu vibe afro. Este o piesă în care am mare încredere și sper să facă vara mai frumoasă multor îndrăgostiți.

Sincer, m-am gândit mult timp dacă îmi doresc să fiu și artist cu adevărat sau să rămân doar la stadiul de a compune versuri pentru alții, însă am înțeles că niciodată nu e prea târziu pentru a-ți asculta instinctul. Așa că am decis și vor urma și alte piese pe care vreau să le împărtășesc cu toți. Sper să vă placă ce fac!”, a declarat Anuelli.

Artista a mai lucrat în trecut la piese precum „Domino”, „Gypsy Mama”, „On Fire”, „Let me Go” și multe, multe altele.

Twizy Dady, pe numele său real, Twalibu Almas Mfaume este un tânăr compozitor și cântăreț din Africa de Est, mai exact din Naishi Mbezi Beach, Tanzania. Acesta a lansat recent „Chereko”, împreună cu Sean Norvis.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!