Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Carmen de la Sălciua se reinventează și nu încetează să-și surprindă fanii: „Cât de naivă mă crezi”! Cântăreața apare în ipostaze HOT în bolidul de lux al lui Alex Bodi

HOT!

VIDEO. Carmen de la Sălciua se reinventează și nu încetează să-și surprindă fanii: „Cât de naivă mă crezi”! Cântăreața apare în ipostaze HOT în bolidul de lux al lui Alex Bodi

Carmen de la Sălciua se reinventează și nu încetează să-și surprindă fanii, iar pentru asta are nevoie, evident, de o doză mare de încredere în forțele proprii. Dar, după cum a mărturisit de foarte multe ori, încrederea nu îi lipsește. Iar lucrul ăsta se poate observa și în cel mai nou videoclip al ei „Cât de naivă mă crezi”, care deja se anunță a fi hitul verii 2020.

„Regina Youtube-ului” și-a surprins fanii cu aparițiile din videoclip

Carmen de la Sălciua lansează „Cât de naivă mă crezi”, o piesă emoționantă cu un videoclip de-a dreptul incendiar, iar tematica este una extrem de specială. În videoclip, Carmen de la Sălciua, pe numele ei adevărat Carmen Maria Racolța, apare ținând un șarpe în mână, într-un peisaj de vis desprins parcă din pădurile sălbatice. Celebra cântăreață afișează o imagine mai sexy și mai îndrăzneață ca niciodată în cel mai nou videoclip. Poartă ținute care-i pun în valoare silueta perfectă și sucește mințile cu un decolteu mai mult decât generos, care nu lasă loc imaginației. Mai mult, artista apare și la bolidul unei mașini de lux… care îi aparține controversatului afacerist Alex Bodi.

„Cât de naivă mă crezi” este titlul sugestiv care poarta un mesaj transmis în numele tuturor femeilor pentru bărbați, de nimeni alta decât una dintre cele mai puternice și apreciate reprezentante ale sexului frumos. „Regina Youtube-ului” în cea mai nouă melodie ne dezvăluie faptul că femeile întotdeauna simt când sunt înșelate, mai ales când iubesc.

„După cum v-am obișnuit, piesele mele sunt despre situații concrete din viață, despre momente prin care fiecare om a trecut fără excepție. Este și cazul celei mai noi melodii „Cât de naivă mă crezi”. Deoarece și eu sunt om, și trec prin viață și cu bune și cu rele, cânt despre asta. Am cântat în cariera mea și despre suferință, și despre dragoste, despre dezamăgiri și bucurii deopotrivă… iar în cea mai nouă melodie, spun un mare adevăr, despre femei ignorat de bărbați în general. Noi femeile, suntem pe cât de puternice pe atât de sensibile. Chiar dacă uneori părem ignorante și naive, este alegerea noastră să fim așa în unele cazuri, și avem motive întemeiate când facem asta. Fie o facem pentru că iubim, fie o facem pentru că vrem ca o relație să meargă mai departe, și iertăm. Știm când suntem înșelate, simțim lucrul ăsta… toate femeile simt asta și știu asta. O spun cu tărie pentru că sunt femeie, sunt trecută prin viață, am iubit și o să mai iubesc, am fost înșelată și am ales să merg mai departe. Îmi doresc mult ca și această piesă să ajungă la inimile voastre, vă mulțumesc anticipat pentru toată susținerea voastră pentru că știu că ați fost mereu necondiționat lângă mine și mi-ați dat încredere și forța să fac lucruri frumoase. Vă iubesc!”, ne-a declarat Carmen de la Sălciua.

Celebra cântăreață a ținut să mulțumească echipei cu care a lucrat la noul videoclip, dar și lui Alex Bodi. „Mulțumesc echipei mele, producătorului meu minunat Florin Nek, regizorului meu preferat cu care am colaborat în ultima vreme la toate clipurile, Silviu Mindroc, și întreaga lui echipa, și nu în ultimul rând vreau să adresez mulțumiri speciale lui Alex Bodi pentru toată susținerea și ajutorul pe care mi l-a acordat! Mă simt un om norocos și binecuvântat cu astfel de oameni în viața mea!”, ne-a mai declarat Carmen de la Sălciua.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!