Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Carmen de la Sălciua si Karym, cuplul momentului! Anunțul făcut de cei doi artiști: ”Trebuie să acceptăm și să ascultăm glasul inimii”! Fanii sunt în delir

Exclusiv

VIDEO. Carmen de la Sălciua si Karym, cuplul momentului! Anunțul făcut de cei doi artiști: ”Trebuie să acceptăm și să ascultăm glasul inimii”! Fanii sunt în delir

Tace și le face! KARYM le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi, după ce a lansat cea mai tare piesă care va rupe topurile în această iarnă! Mai exact, cântărețul a colaborat cu nimeni alta decât Carmen de la Sălciua, numită de presă și „Regina Youtube-ului”!

KARYM si Carmen de la Sălciua colaborează pentru prima oară și lansează împreună „Minim doi”, o piesă de dragoste pe versurile lui Cipri Popescu și cu un videoclip regizat de Duminciuc Bogdan, în care cei doi artiști apar în ipostaza de îndrăgostiți. Artistul s-a implicat trup și suflet în realizarea acestui proiect și a creat conceptul și scenariul videoclipului.

Cu un sound catchy, acorduri de saxofon, beat-uri pop și elemente orientale, „Minim doi” subliniază si scoate in evidenta faptul ca atunci când intre doi oameni exista chimie toate barierele dispar.

„Trebuie sa acceptam si sa ascultam glasul inimii, sa acceptam si sa îmbrățișăm dragostea pentru a fi fericiți. Daca rămânem captivi in prejudecați acel foc care arde in interiorul nostru nu va face nimic altceva decât sa ne distrugă din interior… acele sentimentele înăbușite, ascunse si puse undeva intr-un colt departe in sufletul nostru nu fac bine niciodată. Daca ar fi sa descriu mesajul piesei intr-un cuvânt, acela ar fi „asumare””, mărturisește Karym.

Filmările, desfășurate departe de București, la Conacul Archia din Deva și la domeniile Martinutzi din Alba Iulia, au ținut două zile, cei doi fiind, după ce au terminat ”munca”, la capătul puterilor, mai ales că au avut de pus în scenă o adevărată poveste de dragoste. Karym joacă rolul argatului unei bogătașe care, printre altele, avea ca pasiune călăria și care, evident, ca în poveștile de dragoste de la Hollywood, se amorezează de fermier. De imaginea artiștilor s-au ocupat Magda Mohamed și Claudia Dediu.

„De când e omul pe pământ muzica a fost un aspect important din viata lui. Trăim vremuri istorice si realizam in aceste momente mai mult ca niciodată ca nu suntem doar carne si oase, avem emoții, sentimente … etc. Si la fel ca doctorii in aceste zile greu încercate venim in ajutorul oamenilor pentru a-i ajuta sa treacă mai ușor peste acest moment dificil din viata fiecăruia. Muzica vindeca, iar acolo unde nu poate vindeca cel puțin ajuta.”, a adăugat Karym.

Karym s-a făcut remarcat la începutul anului 2017, când a lansat piesa „Anonim”, alături de Mellina. La finalul anului 2017, Karym a lansat alături de Celia piesa ”La două capete”, ce s-a bucurat de un real succes. In 2018, artistul a lansat solo „Râu de lacrimi”, o piesă despre iubire și suferință. În clip își face apariția și Celia, prietena artistului în viața de zi cu zi.

Carmen de la Sălciua este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Artistul a luptat din greu pentru a ajunge unde este aici, iar acum culege roadele muncii sale. Ea are mii de fani care o ascultă și care o urmăresc la orice pas. În plus, ea este extrem de activă pe rețelele sociale și le acordă acestora toată atenția de care au nevoie. De mai bine de 3 ani, Carmen de la Sălciua scoate hit după hit. Nu a fost piesă lansată de ea care să nu fi ajuns pe primele locuri în Trending. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată „Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun. La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent aproape 70 de milioane de vizualizări.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!