Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Cea mai tânără revelație a verii în show-biz-ul românesc! Cine este Raisa, artista româncă comparată cu Lady Gaga

Muzică

VIDEO. Cea mai tânără revelație a verii în show-biz-ul românesc! Cine este Raisa, artista româncă comparată cu Lady Gaga

“Keep Me Runnin’” este piesa cu care începem vara, lăsând în urmă toate problemele. Raisa este o tânără artistă, originară din Târgu Mureș, care la 12 ani a ales să se mute în București pentru a-și împlini visul muzical.

Piesa „Keep Me Runnin” este o combinație inedită de influențe pop și dance, completată perfect de vocea caldă dar în același timp puternică a Raisei.

Regizoarea videoclipului piesei “Keep Me Runnin”, Isabella Szanto, a imaginat pentru Raisa o lume ireală, cameleonică, plină de lumini, culori și umbre. Cu ajutorul specialiștilor în make-up și hair, Raisa s-a transformat într-o adevărată Lady Gaga pentru videoclip, având schimbări radicale de hair-style și make-up, dar și ținute efervescente care vin să îi complimenteze silueta și ținuta elegantă dobândită la orele de dans.

Tânăra artistă de numai 16 ani are planuri mari pentru perioada următoare. A intrat deja în studio alături de o echipă de succes din România, este în lucru cu un nou single și se pregătește intens pentru prestigioasa universitate americană Berklee, renumită pentru absolvenții celebri pe care i-a avut de-a lungul anilor. Raisa ia săptămânal ore de canto și pian pentru examenul de admitere, iar dansul este relaxarea ei și face parte din pregătirea ei pentru show-uri.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!