Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Dany D lansează un nou single ”No me mates”

Muzică

VIDEO. Dany D lansează un nou single ”No me mates”

No me mates porfavor! exclamă DANY D „mi amor” în cea de-al doilea single al său! Vezi cum sună mai jos!

Cântărețul român de reggaeton originar din Transilvania, Dany D „mi amor” lansează al doilea episod din Trilogia de los Besos, după Besos Criminales, piesa numita numita „No me mates”.

Povestea din primul episod continuă cu artistul care își caută iubita după ce aceasta a dispărut fără să spună un cuvânt. Acțiunea videoclipului are loc între România și Mexic. Dany D „mi amor” joaca rolului unui afacerist român, care angajează un detectiv privat pentru a-și căuta iubita, pe care o găsește în cele din urmă în Puerto Vallarta – Mexic. Este o poveste de dragoste cu multe suspine, o telenovelă cu urcușuri și coborâșuri, asemeni celei din Romeo și Julieta, o relație aproape imposibilă!

Muzica, versurile, scenariul videoclipului sunt semnate de Dany D. Regia de asemenea Dany D si Daniel Costache. Producția muzicală este în colaborare cu Orlando di Pietro, nominalizat de 3 ori la Latin Grammy și american Grammy.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!