Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Ed Sheeran revine în muzică după o pauză de 3 ani. Cum sună noua piesă a starului internațional

Internațional

VIDEO. Ed Sheeran revine în muzică după o pauză de 3 ani. Cum sună noua piesă a starului internațional

Ed Sheeran revine în forță cu noul său single, “Bad Habits” disponibil acum pe toate platformele de streaming, însoțit de un videoclip regizat de Dave Meyers.

După turneul extins pe care l-a susținut pentru promovarea albumului „Divide”, Ed Sheeran a luat o pauză pentru a petrece mai mult timp cu familia, iar „Bad Habits” marchează oficial întoarcerea sa în lumina reflectoarelor. Sheeran este un artist condus de nonconformism, iar lansarea de astăzi o dovedește. Noul single are un sound neașteptat, uptempo, nelipsind și sunetul chitării care l-a facut celebru, de o energie extraordinară care pare că se va transforma în soundtrack-ul verii. Ed a scris și a produs „Bad Habits” alături de colaboratorii săi, Johnny McDaid (“Shape of You”) și FRED („No.6 Collaborations Project”).

În videoclipul regizat de Dave Meyers (care a mai lucrat și cu Billie Eilish sau Kendrick Lamar) îl putem urmări pe Ed într-o ipostază inedită, dezvăluindu-și un alter ego de vampir care petrece o noapte nebună alături de un grup de personaje asemănătoare, iar la final, la răsăritul soarelui, se metamorfozează în el însuși.

“Este grozav să revin cu noul meu single. Mi-am dorit ca în videoclip să joc un personaj inspirat dintr-o lume fantastică și m-am decis asupra vampirilor. A fost foarte distractiv să intru în pielea personajului, mai puțin scenele filmate la înălțime (asta nu a mai fost distractiv). Enjoy!”, a declarat Ed Sheeran.

Pentru a celebra noua piesă, Ed susține un concert live din Ipswich Town special pentru show-ul UEFA Euro 2020 difuzat exclusiv pe platforma Tik Tok. În prezent, Ed Sheeran lucrează din plin la înregistrarea unui nou album.

„Albumul nou e un mix al tuturor albumelor de până acum. Primul single este foarte diferit, cu adevărat diferit. De fiecare dată când am lansat un prim single de pe un album nou, cu excepția primului, am avut emoții mari. Simțeam că nu știu cum o să fie primit și iubesc senzația asta. Aș putea să lansez ceva din zona de „confort”, cum ar fi o piesă în stilul „Thinking Out Loud” sau „Castle On The Hill”, dar mie îmi place ideea de a lansa o piesă și a mă gândi: <<Nu știu cum o să reacționeze lumea la chestia asta>>”, a declarat Ed Sheeran într-un interviu pentru BBC.

 

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Internațional

To Top
error: Contentul este protejat!