Connect with us

VIDEO. Feli a fost o victimă a bullyingului. În noul clip, “Omule, deschide ochii”, și-a vărsat tot amarul! MESAJUL emoționant al artistei

Muzică

VIDEO. Feli a fost o victimă a bullyingului. În noul clip, “Omule, deschide ochii”, și-a vărsat tot amarul! MESAJUL emoționant al artistei

Feli lansează “Omule, deschide ochii”, prima filă din jurnalul ei muzical pe care-l denumește “Feli din poveste” și care va fi dezvăluit publicului felie cu felie în următoarele luni.

“Omule, deschide ochii”, prima felie din povestea ei, este un strigăt în care artista și-a turnat tot amarul și bullyingul primit din partea celor care au descurajat-o la începutul carierei ei și prin care îndeamnă oamenii la bunătatea și frumusețea cu care s-au născut.

“Abia acum mi-am luat de mâna curajul să spun în versuri și muzică tot ce am auzit și simțit la începutul drumului meu în muzică. Îmi doresc că oamenii să fie atenți la ce strivesc în jurul lor atunci când vorbesc. Eu îmi trăiesc astăzi visul, după fiecare dezamăgire, m-am reconectat la origini și am mers mai departe pe drumul meu.”, povestește Feli.

“Lăsăți arta să îmbrace Raiul ăsta de Pământ.”, este îndemnul muzical al artistei către toți oamenii, indiferent dacă ei aleg calea artei sau nu.

Soundul noului ei proiect muzical este pop urban cu influențe tradițional românești: “Eu simt povestea vieții mele profund conectată la origini, așa că am avut impulsul de a scrie refrenele acestui proiect în stil tradițional din dragoste față de folclorul românesc.”

Piesa “Omule, deschide ochii” este produsă în studiourile HaHaHa Production în coproducție cu Cat Music, muzica este compusă de Feli împreună cu Șerban Cazan, iar versurile aparțin în totalitate lui Feli.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!