Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Livian de la ”Puterea dragostei”, primele declarații despre relația cu Bianca Comănici: ”Mi-a trezit ceva în creier și nu doar în inimă”

Noutăti

VIDEO. Livian de la ”Puterea dragostei”, primele declarații despre relația cu Bianca Comănici: ”Mi-a trezit ceva în creier și nu doar în inimă”

Este oficial: Bianca și Livian formează cel mai nou cuplu din casa „Puterea dragostei”! Cei doi nu se mai ascund și își fac declarații pe rețelele de socializare. Ce mesaj a transmis Livian pe Instagram!

Citește și: Ce se întâmplă în casa Puterea dragostei: Ella eliminată, Bogdan Mocanu a revenit, iar Bianca Comănici… Nimeni nu se aștepta la asta! Detalii exclusive

După multe încercări și dezamăgiri în primul sezon, Bianca și-a găsit, în sfârșit, fericirea în brațele lui Livian, fiul celebrului Nelson Mondialu. Concurentul a făcut primele declarații despre relația cu Bianca. Livian le-a mărturisit fanilor că Bianca a reușit să trezească în el „ceva în creier și nu doar în inimă”.

„Nu vreau să zic cuvinte mari să ziceți că exagerez sau ceva, dar treziți în mine un sentiment… știți ce sentiment? Exact ceea ce trezește acum Bianca în mine, asta ați făcut voi, numai că ea îmi umblă puțin la cap… e bandită vulpea, n-am ce face”, le-a transmis Livian fanilor de pe Instagram.

„Haită… vă iubesc! Asa îmi place să vă văd, mereu pregătiți de atac! Bianca mi-a trezit ceva în creier și nu doar în inimă, normal e invers dar la mine e mai greu de accesat creierul… de asta repet ce a spus cineva aici, nu există prietenii… însă există iubirea, vorbele rele despre mine nu trebuie să fie luate în seamă de bibișori așa cum cele despre Bianca nu trebuie băgate în seamă de voi haită. Drumurile noastre sunt pe cale să se intersecteze de asta… atacăm împreună! Bibișorii sunt musafirii noștri, nu avem nevoie de nimeni să învingem asa cum nici ei nu au, însă am o vorbă „mâna stângă spală dreapta, amândouă spală față. Bun venit bibișori!”, a mai scris Livian în grupul de susținere dedicat lui.

Citește și: SONDAJ. Pe cine susții la ”Puterea dragostei”, sezonul 2? Votează-ţi concurentul preferat

Bianca despre Livian: ”Mi-a umblat acolo, la suflet!”

Chiar dacă nu a recunoscut, încă, relația cu Livian, Bianca și-a anunțat, zilele trecute, fanii de pe rețelele de socializare că s-a îndrăgostit și că e fericită, fără să dea prea multe amănunte despre acest lucru și despre cel care i-a furat inima. ”Sunt extrem de fericită. Am început să trăiesc ceva ce nu știu dacă am mai trăit până acum. Nu știu dacă am mai avut sentimentul ăsta în viață. Nu știu dacă vreau să vorbesc despre asta! Chiar sunt într-o perioadă a vieții foarte frumoasă. Aș vrea să vorbesc mai mult, să vă povestesc, însă mă reține ceva. A durat foarte mult să ajung în acest stadiu. Nu pot să spun că am găsit persoana cu care să-mi petrec toată viața, dar mi-a umblat acolo, la suflet. Trăiesc clipa, mă bucur de fiecare moment. Nu vreau să mă grăbesc”, a spus Bianca emoționată.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

3 Comentarii

Mai Multe in Noutăti

To Top
error: Contentul este protejat!