Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Millenium Band, formația momentului în Maramureș! ”Iubim muzica la cel mai înalt nivel la care se poate ea iubi”

Muzică

VIDEO. Millenium Band, formația momentului în Maramureș! ”Iubim muzica la cel mai înalt nivel la care se poate ea iubi”

Millenium Band, este una dintre formațiile momentului din Maramureș, iar oamenii se „bat” pe serviciile lor. Bandul nu duce deloc lipsă de solicitări la evenimente, iar oamenii vor să ii aibă mereu alături la cele mai importante momente din viața lor. Trupa deja este asaltata de cereri pentru evenimentele ce urmează sa aibă loc in aceasta vara – toamna.

Millenium Band a reușit să intre excelent pe piața muzicală din România, iar numele lor a devenit unul extrem de cunoscut în țara noastră, in special in zona Maramureșului. Trupa cante orice gen de muzica, de la populara, muzica de petrecere, la muzica ușoara.

Millenium Band este formată din Nelu Moroșanu – solist de muzica de petrecere si muzica ușoara, Andreea Ciocotișan – solista de folclor, muzica de petrecere si manele, Diana Toma – solista muzica ușoara si internaționala, Varga Florin – vioara, Petrica Bud – clapa electronica, si Bogdan Raul – saxofon. ”Iubim muzica la cel mai înalt nivel la care se poate ea iubi”, ne-au spus cei din Millenium Band.

Distratia este punctul lor forte si gama diversificata de genuri muzicale ii face ca evenimentul tau sa fie de neuitat.


Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!