Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Mirela Vaida, atacată din nou de aceeași femeie dezbrăcată: ”Efectiv, sunt terorizată” Antoanela a spart geamurile de la Acces Direct!

Vedete

VIDEO. Mirela Vaida, atacată din nou de aceeași femeie dezbrăcată: ”Efectiv, sunt terorizată” Antoanela a spart geamurile de la Acces Direct!

Mirela Vaida a fost atacată din nou în direct de către femeia dezbrăcată cu piatra. Aceasta a spart cu pietre geamurile redacției. Poliția a intervenit de urgență, iar Mirela Vaida a ieșit din platou plângând.

Mirela Vaida a părăsit platoul Acces Direct în lacrimi după ce femeia dezbrăcată, care a atacat-o acum ceva timp în urmă cu piatra, a revenit din nou la sediu și a făcut prăpăd. Toate geamurile sunt sparte, iar din cauza loviturilor prezentatoarea Tv s-a speriat groaznic.

Prezentatoarea de la Acces Direct a fost din nou atacată de aceeași agresoare care a atentat la viața Mirelei Vaida, acum două luni de zile. Se pare că femeia a încercat același ritual. Atacatoarea și-a scos hainele în spatele rulotei și a început să arunce, iar, cu pietre în geamurile platoului emisiunii de la Antena 1. Din fericire, de data aceasta oamenii din producție au văzut la timp ce se întâmplă și au anunțat, deîndată, autoritățile. Mirela Vaida este panicată și se teme pentru viața ei, acum mai mult ca niciodată.

„Antoanela, cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile. M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida a cedat emoțional: „Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor. Procurorii nu înțeleg, nu am reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru. Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție care a venit să o ia și probabil că mâine Antoanela va fi din nou aici. Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii cineva!! Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct, printre lacrimi, potrivit a1.ro.

Aceeași agresoare a atacat-o pe Mirela Vaida, în direct, cu o cărămidă în timpul emisiunii

Mirela Vaida a fost atacată în direct de către aceeași femeie care a intrat complet dezbrăcată în platou, pe 19 martie 2021. Femeia a aruncat cu un pietroi imens și a fost la un pas de a crea o tragedie. Mirela Vaida nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile. Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie. Emisiunea a fost întreruptă pentru câteva minute de publicitate, Mirela Vaida aflându-se în stare de șoc după evenimentul grav.

„Ne-am întors in direct. Sunt in stare de soc, fac eforturi mari sa îmi revin. Am fost atacata fix in momentul in care am intrat in direct. Dopa cum vedeți avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbrăcată fix in momentul in care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine și tip „sa îmi dai banii”. M-am interesat si colegii nu stiu cine este această doamnă. Am chemat politia, am luat un calciu sa pot sa mă calmez și sunt in soc realmente. Îmi este frica pentru viața mea. Am fost amenințată de Magdalena Șerban, criminala de la metrou, care mă amenință cu moartea. Am înțeles că este in închisoare încă”, mărturisea atunci Mirela Vaida, în direct, la Antena 1.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!