Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Momentul adevărului! Care este, de fapt, motivul pentru care s-a destrămat trupa Andre: „Nu ne-am suportat ani de zile”

HOT!

VIDEO. Momentul adevărului! Care este, de fapt, motivul pentru care s-a destrămat trupa Andre: „Nu ne-am suportat ani de zile”

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu par a fi, într-un fel sau altul, legate pe viaţă. Au făcut furori în anii 1999-2001 cu grupul Andrè, erau “prințesele muzicii dance” şi un model pentru adolescenți. Apoi s-au certat, iar s-au împăcat şi s-au reunit, după care s-au despărțit din nou, negând orice șansă de împăcare. După 18 ani cele două au revenit în formula care le-a făcut celebre! Momentul refacerii trupei a fost marcat de lansarea videoclipului ”Reset la inimă”, în data de 9 iulie 2019, ce a ajuns pe locul 1 în Trending și a acumulat până în prezent peste 4 milioane de vizualizări. Care este, de fapt, motivul pentru care s-a destrămat trupa Andre în urmă cu 18 ani?

Fix în ziua când Andreea Bălan a avut cununia civilă, artista a făcut confesiuni sincere, alături de Andreea Antonescu. Cele două s-au așezat în fața camerei și au vorbit despre traumele care le-au marcat copilăria, trauma care au lăsat răni adânci, vizibile și în prezent. Cele două au dezvăluit motivul pentru care s-a destrămat trupa Andre în urmă cu 18 ani.

„Noi am crezut foarte multe lucruri greșite una despre alta și noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta ani de zile. (…) Eu te-am… e mult te-am urât, dar n-am vrut să-mi fii în preajmă, pentru că complexul meu cu vocea a fost mereu din cauza ta și a tatălui tău, care îmi spuneați: tu ești mică, ești blondă, nu știi să cânți, știi doar să dansezi! Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta! Din cauza voastră, când eu eram mică, m-ați făcut să mă simt netalentată!”, a spus cu lacrimi în ochi Andreea Bălan, în vlogul ei.

„Când ne-a fost greu, noi am fost una lângă cealaltă. Dar erau orgoliile atât de mari și frustrările acumulate în Andre atât de multe și preferam atât de mult să ne învinovățim una pe cealaltă și să ne amintim numai ce a făcut cealaltă și faptul că noi n-am greșit, noi n-am făcut nimic, încât tu (n.r. Andreea Bălan) n-ai crezut niciodată că eu te-am iubit pe tine!”, a spus Andreea Antonescu.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!