Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. ”Prințesa muzicii populare” din Ardeal se bucura de mare succes cu ”Regele saxofonului” din Banat! Georgiana Lobonț, adevărul despre relația de prietenie cu Armin Nicoară

Vedete Populare

VIDEO. ”Prințesa muzicii populare” din Ardeal se bucura de mare succes cu ”Regele saxofonului” din Banat! Georgiana Lobonț, adevărul despre relația de prietenie cu Armin Nicoară

Georgiana Lobonț, scutură multe tronuri, și vine în forță să facă concurență pe piața muzicii de petrecere. Pentru acest lucru îl are în dreapta ei pe bunul său prieten Armin Nicoara cunoscut în branșă, drept „Regele Saxofonului”. După succesul ultimei piese lansate de curând, tragem concluzia că îndrăgita cântăreață de muzică populară știe foarte bine ce face și vine cu un aer proaspăt, pe această piață suprasaturată de câteva dive care nu mai au treabă cu muzica bună de mult timp, transformate în timp, în vedete pe Instagram.

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au lansat videoclipul piesei „Fata mea”, care deja se bucură de mare succes la public, acumulând până în prezent aproape 1 milion de vizualizări în doar 4 zile de la lansare. Cu această ocazie, cântăreața de muzică populară a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația de prietenie cu Armin Nicoară. Cei doi artiști au devenit buni prieteni în urmă cu 3 ani, când au și lansat împreună prima lor piesa, intitulată „La mulți ani și sus pahare”, ce s-a bucurat de un real succes.

„Ne-am cunoscut la o emisiune, în urmă cu 3 ani, și am început colaborarea cu o piesă populară, care s-a bucura de foarte mare succes, toată lumea o cântă la nunți. Armin se afla în America și eu atunci îl născusem pe Edy când ne-am sunat și ne-am înțeles să începem colaborarea. Lui ii plăcea de stilul meu mai popular mai pe show și mie de el la fel. Am simțit din prima că ne potrivim pe scena muzicii!”, ne-a dezvăluit „Prințesa muzicii populare” din Ardeal.

Acum sunt cei mai buni prieteni, însă în trecut, cei doi artiști nu și-au vorbit aproape jumătate de an din cauza unor persoane care au avut diferite interese la mijloc.

„Colaborarea noastră se bucură de un real succes. Am lansat cea mai nouă piesă acum câteva zile, se numește “Fata mea”. Acum este în Trending pe YouTube în Germania, top 19. Am depășit cu această piesă granițele României. Este o piesă orientală și a fost creată chiar de mine și de Armin, într-o dimineață când stăteam pe telefon la povești. Noi suntem prieteni foarte foarte buni dar am avut și momente de cumpănă pentru că așa se întâmplă când alții sunt invidioși pe o prietenie sinceră fără interese. Jumătate de an nu am vorbit chiar deloc, pentru că nu am avut voie, motivele le știm doar noi dar acum sperăm că relația noastră de prietenie să dureze foarte mult și să nu mai lăsăm pe nimeni să ne-o destrame. Armin pentru mine este ca un frate și îl consider și eu și Rareș, soțul meu, parte din familie atât pe el cât și pe Claudia și pe familia lor. Domnul Petrică Nicoară mereu ne spune să fim buni și să-L avem în minte și în suflet pe Domnul Iisus Hristos că numai așa vom reuși”, ne-a dezvăluit Georgiana Lobont.

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară pregatesc multe surprize pe plan muzical: „Avem în plan deja următoarele melodii și deja am inclus-o și pe iubita lui Armin, pe Claudia Puican. Vom lansa foarte curând un trio muzical: Armin Nicoară, Claudia Puican și Georgiana Lobonț plus multe alte surprize!”, ne-a mai declarat Georgiana Lobont.

Prințesa muzicii populare din Ardeal

Chiar dacă este destul de tânără, Georgiana Lobonț a reușit să intre excelent pe piața muzicală din România, iar numele ei a devenit unul extrem de cunoscut în țara noastră. Oamenii o iubesc pentru muzica pe care o face, dar și pentru faptul că este extrem de modestă și la locul ei. Tânăra artistă are agenda plină de evenimente la care urmează să bucure și să încânte oamenii, iar pentru a le oferi un show pe cinste Georgiana Lobonț și-a făcut formație nouă. Formația este formată din Florin Popîrțac – saxofon, Andrei Bîrte – vioară, Flaviu Spân – keyboard, și Ciprian Caculea – orgă. Mai mult decât atât, e foarte solicitată să facă reclamă la muulte produse datorită popularității ei care tot creste pe zi ce trece pe rețelele de socializare.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!