Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Sebastian Iuga a lansat cele mai frumoase colinde românești

Muzică

VIDEO. Sebastian Iuga a lansat cele mai frumoase colinde românești

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, au mai rămas doar câteva săptămâni până intrăm în luna decembrie și vin Moș Nicolae și Moș Crăciun, așa că artiștii au început să posteze colinde pe internet.

În prag de sărbători, Sebastian Iuga, un cunoscut si apreciat artist din Arad, a postat în urmă cu aproximativ 24 de ore pe YouTube un colaj cu „Cele mai frumoase colinde românești”: ”Pe strada din Viflaim” si ”Sfanta-i seara de Craciun”.

”Cea mai frumoasă sărbătoare a noastră este pe aproape! Noi v-am pregătit cel mai frumos colaj de colinde! Cântate cu sufletul ❤️ Mi-am dorit atât de mult sa fac un colaj de colinde, ma bucur ca a ieșit asa cum mi-am dorit! 🙏😘 Mulțumesc Marius Salajan Gfy Pro Music 🔝 Sper să îl ascultați de sărbători!🎄”, a scris indragitul artist pe retelele de socializare.

Cum am început să cânte Sebastian Iuga? ”Totul a început din momentul în care am intrat la liceu, crescând la țara neavând atâtea posibilități nu am făcut nimic pe plan muzical pana ce am mers la liceu deși dorința era foarte mare! Eram foarte timid, nu îi puteam cânta nici mamei mele, cântam doar singur. Aveam tot felul de înregistrări în telefonul mobil cu mine cântând dar și pe ele aveam emoții să le arăt la cineva. Până într-o zi când o colegă de a mea din liceu se uita prin telefonul meu și a găsit acele înregistrări cu mine cântând .. ea mi-a dat speranța! A insistat mult spunându-mi că am voce, că trebuie să fac ceva, că trebuie să studiez cu cineva! M-a ambiționat atât de tare încât m-a făcut să merg la școala populară de arte din Arad să dau probele pentru clasa de Canto  Am fost singurul care a intrat fără nicio oră de meditație, fără an pregătitor! Am intrat cu nota 9, am fost cel mai fericit! Nu am spus nimic nimănui până la aflarea vești, doar ei! După ce am aflat am dat vestea tuturor! Cam de acolo a început totul.. am început să merg în spectacole, am fost introdus în tot felul de grupuri împreună cu alți colegi până când am reușit să îmi fac eu formația mea și să încep să merg singur la evenimente! Sau mai schimbat câte ceva de atunci iar acum împreună cu formația mea actuală cu care cânt de aproximativ 4 ani mergem la evenimente, studiem cât de mult putem pentru a ne face treaba cât mai bine în fața publicului!”

 

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!