Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO. Te va emoționa până la lacrimi! O cunoscută cântăreață, cadou inedit pentru tatăl ei la aniversarea de 50 de ani: ”V-a rămâne veșnic în sufletele noastre…”

Exclusiv

VIDEO. Te va emoționa până la lacrimi! O cunoscută cântăreață, cadou inedit pentru tatăl ei la aniversarea de 50 de ani: ”V-a rămâne veșnic în sufletele noastre…”

Este cu siguranța una dintre cele mai apreciate artiste din muzica populară si de petrecere din Maramureș, dar nu uită de unde a plecat și oamenii care au ajutat-o să ajungă la acest nivel. Cântăreața știe foarte bine că o mare parte din ce este acum o datorează părinților. Tânăra artista a lansat o piesă emoționantă, dedicată tatălui său la aniversarea de 50 de ani.

Cântăreața Andreea Ciocotișan, caci despre ea este vorba, lansează astăzi o piesă specială pe care i-o închină tatălui ei, și este un mod de a-i spune un sincer „mulțumesc” pentru tot ce a făcut pentru ea. Melodia se intitulează sugestiv “La mulți ani, om bun!”, iar videoclipul conține o premieră întrucât personajul principal este chiar Dumitru Ciocotișan, tatăl artistei.

„Nu cred că Dumnezeu ne-ar fi putut oferi un dar mai prețios, decât o familie frumoasă și niște părinți iubitori. Tații noștri aleg să ne vegheze din umbră pașii, să se jertfească de cele mai multe ori transformându-se în scut de apărare în fața greutăților și temerilor noastre. Tata pentru mine este primul bărbat pe care l-am iubit prima data și îl voi iubi toată viața. Tata este un om deștept, sensibil, harnic și foarte apreciat de lume, prin simplu fapt ca este un om modest, atent la detalii și o persoana care nu ar greși nimănui. Astăzi, 22 Martie 2021, împlinește frumoasa vârsta de 50 de ani. Din cauza situației din țara nu am putut sa-i organizam o petrecere surpriza așa cum am dorit, însă alături de întreaga familie l-am sărbătorit acasă. Anul acesta m-am gândit sa-i fac un altfel de cadou… un cadou muzical special pentru el, intitulat “La mulți ani, om bun!”, pe care îl găsiți pe YouTube”, ne-a dezvăluit frumoasa cântăreața din Maramureș.

Andreea Ciocotișan, relație specială cu tatăl ei

Puțini sunt cei care știu că artista are o relație specială cu tatăl ei, iar pentru a arăta acest lucru recent a lansat si o piesă ce il are ca personaj pe cel care i-a dat viață. Pentru realizarea clipului a fost inițial o bătaie de cap, deoarece Dumitru Ciocotișan a fost greu de convins să accepte provocarea de a apărea în fața camerelor de filmat, însă cântăreața a reușit să-l convingă până la urmă, mințindu-l ca vor filma un clip pentru o piesa despre străinătate. Tânăra artista ne-a mărturisit că atunci când părintele ei a vizionat clipul, a văzut în ochii acestuia lacrimi, împletite cu un sentiment de recunoștință din partea sa, ca fiică.

„Acest cântec l-am ținut ascuns câteva luni bune, nu a știut nimeni de el, de aceea ne-a fost foarte greu și cu filmarea videoclipului. Pana la filmarea clipului nu a mai îmbrăcat niciodată un costum popular. I-am spus ca este un cântec de străinătate și avem nevoie de el in videoclip și așa a acceptat. Cadrele in care apare el sunt filmate fără sunet, și a fost puțin greu sa organizam totul, dar finalul zic eu a ieșit superb. La venirea tortului, Raul, logodnicul meu s-a ocupat de surpriza punând cântecul pe ecranul Smart tv-ului. Emoționat si mândru a privit cu drag videoclipul. I-am făcut o bucurie mare care v-a rămâne veșnic in sufletele noastre o amintire frumoasa”, ne-a declarat Andreea Cicocotisan.

Cântăreața nu vorbește prea des despre familia sa, însă atunci când o face este foarte emoționată și consideră că tot ce este astăzi se datorează familiei care a susținut-o mereu. „Totodată este un mare iubitor de muzica populară și alături de mama mea m-au susținut tot timpul in cariera mea dar și in relația cu logodnicul meu, Raul care este foarte apreciat de ei. Pot spune ca ei sunt criticii mei. Tot timpul când nu îmi iese ceva bine sau nu fac ceva in regula îmi atrag atenția pentru ca zic ei, de felicitat te felicită destui. Suntem o familie fericita și împlinita și ii mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot!”, a mai adăugat tânăra artista.

Andreea Ciocotisan si Bogdan Raul, cuplul momentului din muzica populara

Raul și Andreea s-au cunoscut unde altundeva decât pe scenă, căci muzica este cea care le-a unit destinele, speră ei, definitiv. Cântăreața și saxofonistul sunt împreună de mai bine de doi ani și nu exclud ca pe viitor relația lor să meargă mai departe, și anume, în fața altarului. O operație la ochi pe care a suferit-o Raul în urmă cu doi ani i-a apropiat atât de mult pe cei doi încât astăzi formează unul din cele mai invidiate cupluri ale folclorului românesc. După diverse tatonări și întâlniri, cei doi au hotărât să se mute împreună. La scurt timp după ce s-au mutat, chiar în ajunul Crăciunului, Andreea a fost cerută în căsătorie de Raul, iar răspunsul a fost „Da!”. Diferența de 10 ani dintre ei nu i-a speriat. Andreea consideră că e un plus faptul că Raul este mai mare decât ea și îl vede mai mult ca pe un simplu iubit. Tinerei îi sclipesc ochii de fiecare dată când vorbește despre partenerul ei și are și astăzi fluturi în stomac. Artista susține că pentru ea Raul este mentor și un exemplu de urmat în viață, că are multe lucruri de învățat din experiența sa vastă mai ales în domeniul muzical. Chiar dacă e mai mică cu 10 ani decât el, pentru Raul Andreea este o fată matură, una care l-a surprins în mod plăcut, căci dacă nu avea anumite calități cu siguranță nu s-ar fi uitat la ea.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!