Connect with us

HeyNews.ro

Vlăduța Lupău, mesaj controversat pe internet, după scandalul cu Armin Nicoară: ”Proverbul cu vulpea și strugurii…”

Vedete Populare

Vlăduța Lupău, mesaj controversat pe internet, după scandalul cu Armin Nicoară: ”Proverbul cu vulpea și strugurii…”

Vlăduța Lupău, revelația momentului din muzica populară, a fost implicată la începutul anului într-un imens scandal cu fostul coleg de scenă, saxofonistul Armin Nicoară. Atunci presa relata că între cei doi ar fi fost mai mult decât o legătură profesională. Artista a negat că ar fi avut o relație cu tânărul saxofonist, iar acum a început să arunce cu săgeți în mediul online. Pentru cine oare să fie mesajul?!

Aflată la munte, Vlăduța Lupău s-a fotografiat cu un strugure în mână, subliniind faptul că vulpea, atunci când nu ajunge la struguri, susține că sunt acri. „Proverbul cu vulpea și strugurii… cum e?”, a scris artista pe Instagram.

„Vulpea care nu ajunge la struguri zice că nu sunt acri” este o expresie care se folosește atunci când se spune despre cineva care afirmă că nu dorește un lucru pe care de fapt îl dorește, dar nu-l poate obține. Oare să fie mesajul acid pentru Armin Nicoară sau pentru cei răutăcioși care își doresc să o aibă, dar nu pot, spun mai apoi despre ea că este în fel și chip?!

Cert este un lucru, artista nu se lasă afectată de gurile rele și își vede mai departe de familie și de cariera muzicală. Vlăduța Lupău lansează mâine, 12 februarie, o melodie nouă, intitulată “CLIPA FERICIRII”, pentru toți viitorii miri!

„Miercuri lansez o melodie “CLIPA FERICIRII”. Pentru toți viitorii miri! Iar videoclipul este superb zic eu!”, a scris cântăreața de muzică populară pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au ajuns la cuțite

Vlăduța Lupău ar fi trăit o intensă poveste amoroasă cu Armin Nicoară. Astfel, artista și-ar fi înșelat soțul cu un membru al echipei sale, fiind vorba chiar de saxofonistul care o însoțea la diverse spectacole. Deși Armin Nicoară a dat dovadă de diplomație și a vorbit extrem de frumos la adresa cântăreței, Vlăduța Lupău nu s-a sfiit să-l jignească pe fostul său coleg de formație.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat Vlăduța Lupău pentru cancan.ro.

“În ultima vreme am mai vorbit cu Vlăduța, dar mai mult pe ceartă, așa. Nici nu știu ce să zic. Adică, nu știu să existe vreun sex-tape, nu cred că are cineva cum să aibă așa ceva cu noi. Ar fi… prea de tot. Nimeni nu știe exact ce s-a petrecut între noi, cu excepția noastră. Iar eu nu am făcut asemenea imagini, poze sau filmări, așa că nu au cum să apară. (…). Nu am fost amantul ei. Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva.Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap.”, este mărturisirea sinceră a cunoscutului artist.

Vlăduța Lupău, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit la sfârșitul anului trecut cu fotbalistul Adrian Rus, în vârstă de 25 de ani, portar la CFR Cluj. Nașii lor au fost solista Olguța Berbec și Remus Novac, iar nunta a avut loc pe data de 12 noiembrie 2019.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!