Connect with us

HeyNews.ro

YoloBook, un cadou inedit pentru cei dragi! Surprinde-i cu un album foto special

Noutăti

YoloBook, un cadou inedit pentru cei dragi! Surprinde-i cu un album foto special

Ai rămas fără idei de cadou? YoloBook, vine cu un concept unic! Iti poți păstra amintirile cu persoana dragă, într-un album foto special ce conține 48 de poze! Oferă un cadou de suflet, pentru cineva drag, sau chiar pentru tine!

Ce poate fi mai frumos decât un album foto în care să includeți cele mai frumoase momente din viața voastră, prima întâlnire, primul sărut, etc.?!

Bucură-te de păstrarea amintirilor tale, alături de YoloBook

Cu ajutorul aplicației celor de la YoloBook, puteți împacheta toate fotografiile preferate în unul dintre produsele lor, în aparență demodate, în mai puțin de cinci minute. Cei de la YoloBook vă promit că vă veți bucura de ele la fel de mult și după 10 ani, atunci când le veți vedea pe raft. Descărcați aplicația YoloBook de pe App sau Play Store, înregistrați-vă și pătrundeți în mica lor lume colorată și mereu fericită împărăție de amintiri – singurul loc în care puteți și voi comanda produsele.

Ce preț are YoloBook-ul? YoloBook-ul este la prețul de 59 RON. Plata se face prin ramburs, iar transportul este gratuit.

Cum se plasează comanda? Produsele lor se comanda prin intermediul aplicației mobile. Linkul pentru download este: onelink.to/yolobook. Comanda se face exclusiv prin aplicația YoloBook. Nu se pot trimite fotografiile pe mail sau în inbox. Livrarea se face în 7-12 zile lucrătoare.

3 ALBUME YOLOBOOK LA PREȚ DE 1

Zilele acestea, cei de la YoloBook au o super ofertă! 3 ALBUME YOLOBOOK LA PREȚ DE 1! Comandați 3 albume YoloBook și plătiți doar unul la prețul de 59 de RON. Atenție, înainte de a finaliza comanda, introduceți codul promo „BLACKYOLO”.

Mai multe informații pe www.yolobook.ro

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Noutăti

To Top
error: Contentul este protejat!